Design magazin
Design magazin
A Paravent

Positive and Negative

A Paravent Ez egy olyan termék, amely funkcióként és szépségként egyidejűleg szolgál, a kultúra és a gyökerekkel együtt fűszerezve. A „pozitív és negatív” szolga egy állítható és mozgatható akadályt jelent a magánélet számára, amely nem kinyúlik vagy nem zavarja meg a teret. Az iszlám motívum csipkeszerű hatást eredményez, amelyet kivonnak és versnek vetnek a Corian / Resin anyagból. A yin yang-hoz hasonlóan mindig egy kicsit jó a rosszban és mindig egy kicsit a jó a jóban. Amikor a nap „pozitív és negatív” -ra áll, valóban ragyogó pillanatát látja, a geometriai árnyékok pedig a szobát festenek.

A Városi Elektrikus Trike

Lecomotion

A Városi Elektrikus Trike Mind a környezetbarát, mind az innovatív LECOMOTION E-trike egy elektromos segédtricikli, amelyet beágyazott bevásárlókocsik ihlette. A LECOMOTION E-trikereket úgy tervezték, hogy a városi kerékpár-megosztó rendszer részeként működjenek. Úgy tervezték, hogy egymásba fészkeljenek egy sorban a kompakt tárolás érdekében, és megkönnyítsék sokaság egyszerre történő összegyűjtését és mozgatását egy lengő hátsó ajtó és kivehető forgattyú-készlet segítségével. A pedálozási segítségnyújtás biztosított. Használhatja normál kerékpárként, a támogató akkumulátorral vagy anélkül. A rakomány 2 gyerek vagy egy felnőtt szállítását is lehetővé tette.

A Papír Aprító

HandiShred

A Papír Aprító A HandiShred egy hordozható kézi papír aprító, amelyhez nem szükséges külső áramforrás. Kicsi és szépen tervezték, így az asztalára teheti, egy fiókba vagy táskába, amelyhez bármikor hozzáférhet, és bárhol megronthatja a fontos dokumentumokat. Ez a praktikus aprítókészülék nagyszerűen felhasználja az iratok vagy nyugták megsemmisítését annak érdekében, hogy a magán, bizalmas és minden személyes információt mindenkor biztonságban tartsa.

Az Interakciós Táblázat

paintable

Az Interakciós Táblázat A Festhető egy többfunkciós asztal mindenki számára, lehet egy hétköznapi asztal, rajzasztal vagy egy hangszer. Különböző színű színekkel festhet az asztal felületére, és zenét készíthet barátaival vagy családjával, és a felület a rajzolatot színes érzékelők általi dallammá változtatja. Kétféle rajzolási módszer létezik: a kreatív rajz és a hangjegy rajz, a gyerekek bármit rajzolhatnak, amelyet véletlenszerű zenét akarnak készíteni, vagy használhatják az általunk kidolgozott szabályt, hogy kitöltsék az adott pozícióba az óvodát.

Asztal, Állvány, Lábazat

Trifold

Asztal, Állvány, Lábazat A levél alakját a háromszög alakú felületek és az egyedi hajtogatási sorozat kombinációja adja meg. Minimalista, mégis bonyolult és szobrászattal rendelkezik, minden szempontból egyedülálló kompozíciót mutatva. A kialakítás különböző célokra méretezhető anélkül, hogy veszélyeztetné annak szerkezeti integritását. A Trifold bemutatja a digitális gyártási módszereket és az új gyártási technológiákat, például a robotikát. A gyártási folyamatot egy robotgyártó céggel együttműködve fejlesztették ki, amely a 6 tengelyes robotokkal fémek hajtogatására szakosodott.