Design magazin
Design magazin
Hangszer

DrumString

Hangszer Két hangszer kombinálása azt jelenti, hogy új hang, új funkció születik hangszerhasználatban, egy hangszer új lejátszási módja, új megjelenése. A dob hangjegyei szintén olyanok, mint a D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a karakterláncmérlegeket pedig EADGBE rendszerben tervezték. A DrumString könnyű, és van egy vállával és derékával rögzített szíjjal, ezért a műszer használata és tartása egyszerű, és ez lehetővé teszi két kéz használatát.

Kerékpáros Sisak

Voronoi

Kerékpáros Sisak A sisakot a 3D Voronoi szerkezete ihlette, amely a természetben széles körben elterjedt. A parametrikus technika és a bionika kombinációjával a kerékpáros sisak javító külső mechanikai rendszerrel rendelkezik. Különbözik a hagyományos pehelyvédő szerkezetektől, kibővítetlen bionikus 3D-s mechanikus rendszerében. Külső erő ütközésével ez a szerkezet jobb stabilitást mutat. A könnyűség és a biztonság szempontjából a sisak célja, hogy kényelmesebb, divatosabb és biztonságosabb személyi védő kerékpáros sisakot nyújtson az embereknek.

A Dohányzóasztal

Planck

A Dohányzóasztal Az asztal különféle furnérdarabokból készül, amelyeket nyomás alatt összeragasztunk. A felületeket homokréteggel készítik és matt, nagyon erős lakkgal befűzik. Két szint van - mivel az asztal belseje üreges - ami nagyon praktikus magazinok vagy plakátok elhelyezésére. Az asztal alatt golyókerekek vannak beépítve. Tehát a padló és az asztal közötti távolság nagyon kicsi, ugyanakkor könnyen mozgatható. A rétegelt lemez (függőleges) felhasználási módja nagyon erősé teszi.

Hintó Társalgó Koncepció

Dhyan

Hintó Társalgó Koncepció A Dyhan lounge koncepció ötvözi a modern dizájnt a hagyományos keleti ötletekkel és a belső béke elveivel a természettel való kapcsolat révén. A Lingam mint inspiráció, valamint a Bodhi-fa és a japán kert felhasználásával a koncepció moduljain alapul, Dhyan (szanszkrit: meditáció) változatos konfigurációkba alakítja a keleti filozófiákat, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megválaszthassa a zen / relaxáció útját. A víz-tó üzemmód körülveszi a felhasználót egy vízeséssel és tavacskával, míg a kerti mód a felhasználót növényzettel veszi körül. A standard mód olyan tárolóterületeket tartalmaz, amelyek polcként működő platformon vannak.

A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés

Ezalor

A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés Ismerkedjen meg a többérzékelő és a kamera beléptető rendszerével, az Ezalor-val. Az algoritmusok és a helyi számítástechnika az adatvédelem érdekében készültek. A pénzügyi szintű hamisításgátló technológia megakadályozza a hamis arcmaszkokat. A lágy fényvisszaverő világítás kényelmet nyújt. Egy pillanat alatt a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a szeretett helyhez. Érintés nélküli hitelesítése biztosítja a higiéniát.

Bútorgyűjtemény

Phan

Bútorgyűjtemény A Phan kollekciót a Phan konténer ihlette, amely egy thaiföldi konténerkultúra. A tervező a Phan konténerek szerkezetét használja a bútorok szerkezetének megerősítéséhez. Tervezze meg az űrlapot és a részleteket, így modern és egyszerű lesz. A tervező lézerrel vágott technológiát és egy CNC-fával kombinált összecsukható fémlemez-gépet kombinálva bonyolult és egyedi részletet készített, amely másoktól eltér. A felületet porréteggel bevonták, hogy a szerkezet hosszú, erős, de könnyű maradjon.