Design magazin
Design magazin
A Nyitott Edényrendszer

Osoro

A Nyitott Edényrendszer Az OSORO innovatív jellege az, hogy a kiváló minőségű üvegezett porcelán és az elefántcsont színű, fényes bőrét egyesíti azzal a funkcióval, amely alkalmas az ételek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tartására, valamint a gőzkemencében vagy mikrohullámú sütőben történő főzésre. Az egyszerű, moduláris alak, különféle elemeivel a helytakarékosság érdekében egymásra rakható, rugalmasan kombinálható és többszínű szilikon O-szigetelővel vagy O-csatlakozóval lezárható, így az ételek jól lezárhatók benne. Az OSORO univerzálisan felhasználható mindennapi életünk szükségességének kiküszöbölésére.

A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az Electra, amelynek nincs külön fogantyúja, vonzza az elegáns elemeit és az intelligens megjelenés miatt mindenkit vonzó, hogy egyedi legyen a konyha számára. A digitális mosogató csaptelep lehetővé teszi a felhasználók számára a konyhában való szabad mozgást, miközben két különböző áramlási funkcióval is rendelkezik. Az electra elülső részén egy elektronikus betét lehetővé teszi az összes funkció elérését, akár a spray-t a kifolyóba illesztve, akár a kezedben, az ujjhegyével csak vezérelheti.

A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az armatúrában a digitális felhasználás képviselőjének tekintett Electra egyesíti a technológiát a tervezéssel, hogy hangsúlyozza a digitális kor kialakítását. A különálló fogantyúval nem rendelkező csaptelepek mindenkit vonzanak, eleganciájának és intelligens megjelenésének köszönhetően döntő jelentőségű, hogy a nedves területeken egyedi legyen. Az Electra érintőképernyős gombjai ergonómikusabb megoldásokat kínálnak a felhasználók számára. A csaptelepek „Eco Mind” maximális hatékonyságot nyújtanak a felhasználó számára a megtakarításban. Ez a szolgáltatás különösen hozzáadott értéket jelent a jövő generációi számára

Utcai Pad

Ola

Utcai Pad Ez a környezetbarát tervezési stratégiákat követve kialakított pad új szintre hozza az utcai bútorokat. Ugyanúgy, mint otthon, városi vagy természetes környezetben, a folyadékvezetékek sokféle ülő lehetőséget kínálnak egy padon belül. A felhasznált anyagok újrahasznosított alumínium az alaphoz és acél az üléshez, újrahasznosítható és tartós tulajdonságaik alapján választva; fényes és ellenálló porréteggel rendelkezik, ideális kültéri felhasználásra minden időjárás esetén. Tervezte Mexikóvárosban Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman és Karime Tosca.

Csap

Amphora

Csap Az Amphora sorozat célja a múlt és a jövő összekapcsolása, és lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalják az ősi idők alapvető és funkcionális formáit. A mai napig nem volt könnyű elérni az élet forrásvízét. A csaptelep szokatlan formája a mai évszázadok előtti évekből származik, de víztakarékos patronja holnap jön. Az ősi idők utcai szökőkútjaiból tervezett retro csaptelep esztétikus megjelenést nyújt a fürdőszobákban.

Mosdó

Serel Wave

Mosdó A SEREL Wave mosdó a modern fürdőszobákban helyezkedik el nominációs vonalaival, funkcionális megoldásaival és lenyűgöző minőségével. SEREL Wave mosdó; bár megváltoztatja a kettős mosdó észlelését az egyedi tálformájával, magában foglalja a felnőtt és a gyermek használatát, valamint esztétikai formáját. Amellett, hogy gyermekmedencében használja, funkciót nyújt az iszlám kultúrában használt mosogatáshoz és cipőtisztításhoz. A mosdó kialakításának általános megközelítése a modernizmus és a funkcionalizmus. Ez a megközelítés annyira fontos a tervezésre.