Design magazin
Design magazin
Hangszóró

Sperso

Hangszóró A Sperso a Sperm és a Sound két szavából származik. Az üveges buborék és hangszóró saját alakja a fején lévő gödörbe a férfiasság érzetét és a hang mély behatolását idézi elő a környezetbe, ugyanúgy, mint a hím sperma a nőstény petesejtjeinek párosulása során. A cél nagy teljesítmény és kiváló minőségű hang előállítása a környezetben. Vezeték nélküli rendszere lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csatlakoztassa mobiltelefonját, laptopját, táblagépét és más eszközeit hangszóróhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez a mennyezeti hangszóró kifejezetten használható a nappali, a hálószobák és a TV-szoba számára.

Szék

Ane

Szék Az Ane széken szilárd fűrészáru található, amely úgy tűnik, hogy harmonikusan, mégis függetlenül a fa lábaitól, az acélkeret fölött lebeg. A tervező kijelenti, hogy a minőségi, környezetbarát fából készült kézzel készített ülés az egyfajta fa formájának többszörös darabjainak egyedülálló felhasználása révén alakul ki és dinamikusan vágott. A széken ülve a hátsó szög enyhe emelkedése és az oldalsó lehúzási szögek oly módon befejeződnek, hogy természetes, kényelmes ülőhelyzetet biztosítsanak. Az Ane széklet éppen annyira komplexitású, hogy elegáns kivitelű legyen.

A Kávékészlet

Riposo

A Kávékészlet A szolgáltatás kialakítását a 20. század elején két iskola, a német Bauhaus és az orosz avantgárd ihlette. A szigorú egyenes geometria és a jól átgondolt funkcionalitás teljes mértékben megfelel az akkori manifesztumok szellemének: "ami kényelmes, szép". Ugyanakkor a modern trendeket követve a tervező két kontrasztos anyagot ötvöz a projektben. A klasszikus fehér tejporcelánt fényes, parafából készült fedők egészítik ki. A formatervezés funkcionalitását az egyszerű, kényelmes fogantyúk és az űrlap általános használhatósága támasztja alá.

Bútor Plusz Ventilátor

Brise Table

Bútor Plusz Ventilátor A Brise Table-t úgy alakították ki, hogy felismerje az éghajlatváltozás iránti felelősségvállalást és azt a vágyat, hogy a ventilátorok helyett inkább a légkondicionálókat használja. Az erős szél fújása helyett inkább a hideg érzésére koncentrál, amikor a levegőt keringti még a légkondicionáló lekapcsolása után is. A Brise Table segítségével a felhasználók szellõzhetnek, és oldalsó asztalként is használhatják. Ezenkívül jól átereszti a környezetet, és szebbé teszi a teret.

A Dohányzóasztal

Cube

A Dohányzóasztal A tervezést az Arany Ratio és a Mangiarotti geometriai szobrai ihlette. A forma interaktív, különféle kombinációkat kínál a felhasználó számára. A formatervezés négy különféle méretű dohányzóasztalból és egy kocka alakja körül sorakozó puffából áll, amely világító elem. A kialakítás elemei multifunkcionálisak, hogy megfeleljenek a felhasználó igényeinek. A terméket Corian anyagból és rétegelt lemezből gyártják.

Szék

Ydin

Szék Az Ydin széklet egy egyszerű rögzítőrendszernek köszönhetően saját maga is felszerelhető, speciális szerszámok használata nélkül. A 4 azonos láb nincs elrendezve meghatározott sorrendben, és a beton ülés, amely kulcstartóként szolgál, mindent a helyén tart. A lábakat lépcsőgyártó fémből készítik, a hagyományos famegmunkálási technikákkal könnyen megmunkálhatók és végül olajozzák. Az ülést egyszerűen egy tartós szálerősítésű UHP betonból öntik. A fenntarthatóság további érve csak 5 különálló alkatrész, amelyek laposan csomagolva és készen állnak a végső fogyasztókhoz történő szállításra.