Design magazin
Design magazin
A Kávéfőző

Lavazza Desea

A Kávéfőző Egy barátságos gép, amelyet az olasz kávékultúra teljes csomagjának biztosítására terveztek: az espressótól az autentikus cappuccinoig vagy a latte-ig. Az érintőképernyős felület két külön csoportba rendezi a választásokat - az egyik a kávéra, a másik a tejre. Az italok testreszabhatók a hőmérséklet és a tejhab fokozó funkcióival. A szükséges szervizt a központban világító ikonok jelzik. A géphez külön üveg bögre tartozik, és a Lavazza űrlapnyelvét alkalmazza ellenőrzött felülettel, kifinomult részletekkel és különös figyelmet fordítva a színekre, az anyagokra és az alapanyagokra. Befejez.

Projekt neve : Lavazza Desea, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Lavazza.

Lavazza Desea A Kávéfőző

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.