Design magazin
Design magazin
Elektromos Gitár

Eagle

Elektromos Gitár Az Eagle könnyű, futurisztikus és szobrászaton alapuló új elektromos gitárkoncepciót mutat be, új tervezési nyelvvel, amelyet a Streamline és az organikus tervezési filozófiák ihlette. A forma és a funkció egy egységet alkot, kiegyensúlyozott arányban, összefonódó térfogatban és elegáns vonalakban, áramlási és sebességérzékeléssel. Valószínűleg az egyik legkönnyebb elektromos gitár a tényleges piacon.

Függő Lámpa

Space

Függő Lámpa A medál tervezőjét az aszteroidák elliptikus és parabolikus keringése ihlette. A lámpa egyedi formáját az eloxált alumínium oszlopok határozzák meg, amelyek pontosan egy 3D-s nyomtatott gyűrűben vannak elrendezve, és így tökéletes egyensúlyt teremtenek. A középső fehér üvegárnyék harmonizálódik a pólusokkal és kifinomult megjelenését növeli. Egyesek szerint a lámpa angyalra hasonlít, mások szerint kecses madárnak tűnik.

A Tűzoltókészlet

Firo

A Tűzoltókészlet A FIRO multifunkcionális és hordozható 5 kg-os főzőkészlet minden nyitott tűzhez. A sütő 4 edényt tartalmaz, amelyeket fiókos sínszerkezethez lehet leszerelni, elforgatható tartóval az ételszint fenntartása érdekében. Így a FIRO könnyen és biztonságosan használható fiókként, anélkül, hogy étel kiömlne, miközben a sütő félig fekszik a tűzben. Az edényeket főzéshez és étkezési célokra használják, és azokat az evőeszközökkel kezelik, amelyek az edények mindkét oldalához becsavaródnak, hogy melegen tarthassák őket hőszigetelő zsebekben. Tartalmaz egy takarót, amely egyben egy zsák is, amely minden hasznos felszerelést tartalmaz.

Szőnyeg

feltstone rug

Szőnyeg Az érezhető kőből készült szőnyeg a valódi kövek optikai illúzióját nyújtja. Különböző típusú gyapjú kiegészíti szőnyeget. A kövek különböznek egymástól méretben, színben és magasan - a felület a természetben néz ki. Néhányuknak mohahatása van. Minden kavicsnak van egy habmaga, amelyet 100% gyapjú vesz körül. Ennek a puha magnak köszönhetően minden kő nyomás alatt nyomódik össze. A szőnyeg hátulja egy átlátszó szőnyeg. A kőket összevarrják és szőnyeggel.

Moduláris Kanapé

Laguna

Moduláris Kanapé A Laguna designer ülőhelyek moduláris kanapék és padok széles körű kortárs gyűjteménye. Elena Trevisan olasz építész tervezte, figyelembe véve a vállalati ülőhelyeket. Ívelt, kör alakú és egyenes kanapé modulok karokkal és anélkül egyaránt összekapcsolódnak a megfelelő dohányzóasztalokkal, hogy rugalmasságot biztosítsanak több belsőépítészeti terv létrehozásához.

Csap

Moon

Csap Ennek a csapnak a szerves megjelenését és a görbék folytonosságát a hold félhold fázisa ihlette. A Moon fürdőszoba csap egyedülálló formában integrálja a testet és a fogantyút. Kör alakú keresztmetszet emelkedik a csap aljától a kilépő kifolyóig, létrehozva a Hold csap profilját. A tiszta vágás elválasztja a testet a fogantyúról, miközben a térfogat kompakt.