Design magazin
Design magazin
A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az Electra, amelynek nincs külön fogantyúja, vonzza az elegáns elemeit és az intelligens megjelenés miatt mindenkit vonzó, hogy egyedi legyen a konyha számára. A digitális mosogató csaptelep lehetővé teszi a felhasználók számára a konyhában való szabad mozgást, miközben két különböző áramlási funkcióval is rendelkezik. Az electra elülső részén egy elektronikus betét lehetővé teszi az összes funkció elérését, akár a spray-t a kifolyóba illesztve, akár a kezedben, az ujjhegyével csak vezérelheti.

Projekt neve : Electra, A tervezők neve : E.C.A. Design Team, Ügyfél neve : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra A Csaptelepek

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.