Design magazin
Design magazin
Teáskészlet

Wavy

Teáskészlet A természet travertin terasza ihlette, a Wavy egy teáskészlet, amely egyedi teaélményt nyújt Önnek. Az innovatív fogantyúkat úgy fejlesztették ki, hogy kényelmesen illeszkedjenek a kezedbe. Ha a csészét a tenyerével fészkelteted, rájössz, hogy úgy kinyílik, mint egy tavirózsa, és a nyugalom pillanatához vezet.

Projekt neve : Wavy, A tervezők neve : Patricia Sheung Ying Wong, Ügyfél neve : Patricia Wong.

Wavy Teáskészlet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.