Design magazin
Design magazin
A Nyitott Edényrendszer

Osoro

A Nyitott Edényrendszer Az OSORO innovatív jellege az, hogy a kiváló minőségű üvegezett porcelán és az elefántcsont színű, fényes bőrét egyesíti azzal a funkcióval, amely alkalmas az ételek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tartására, valamint a gőzkemencében vagy mikrohullámú sütőben történő főzésre. Az egyszerű, moduláris alak, különféle elemeivel a helytakarékosság érdekében egymásra rakható, rugalmasan kombinálható és többszínű szilikon O-szigetelővel vagy O-csatlakozóval lezárható, így az ételek jól lezárhatók benne. Az OSORO univerzálisan felhasználható mindennapi életünk szükségességének kiküszöbölésére.

Projekt neve : Osoro, A tervezők neve : Narumi Corporation, Ügyfél neve : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro A Nyitott Edényrendszer

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.