Design magazin
Design magazin
A Nyitott Edényrendszer

Osoro

A Nyitott Edényrendszer Az OSORO innovatív jellege az, hogy a kiváló minőségű üvegezett porcelán és az elefántcsont színű, fényes bőrét egyesíti azzal a funkcióval, amely alkalmas az ételek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tartására, valamint a gőzkemencében vagy mikrohullámú sütőben történő főzésre. Az egyszerű, moduláris alak, különféle elemeivel a helytakarékosság érdekében egymásra rakható, rugalmasan kombinálható és többszínű szilikon O-szigetelővel vagy O-csatlakozóval lezárható, így az ételek jól lezárhatók benne. Az OSORO univerzálisan felhasználható mindennapi életünk szükségességének kiküszöbölésére.

Projekt neve : Osoro, A tervezők neve : Narumi Corporation, Ügyfél neve : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro A Nyitott Edényrendszer

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.