Design magazin
Design magazin
Fotel

Baralho

Fotel A Baralho fotel lenyűgöző kortárs formatervezésű, tiszta formákból és egyenes vonalakból áll. A szálcsiszolt alumínium lemez hajtogatásaiból és hegesztéseiből készített karosszék kiemelkedik merész illeszkedésével, amely kihívást jelent az anyag szilárdságán. Képes egy elemben összekapcsolni a szépséget, a könnyedséget és a vonalak és szögek pontosságát.

Projekt neve : Baralho, A tervezők neve : FLÁVIO MELO FRANCO, Ügyfél neve : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Fotel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.