Design magazin
Design magazin
A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az armatúrában a digitális felhasználás képviselőjének tekintett Electra egyesíti a technológiát a tervezéssel, hogy hangsúlyozza a digitális kor kialakítását. A különálló fogantyúval nem rendelkező csaptelepek mindenkit vonzanak, eleganciájának és intelligens megjelenésének köszönhetően döntő jelentőségű, hogy a nedves területeken egyedi legyen. Az Electra érintőképernyős gombjai ergonómikusabb megoldásokat kínálnak a felhasználók számára. A csaptelepek „Eco Mind” maximális hatékonyságot nyújtanak a felhasználó számára a megtakarításban. Ez a szolgáltatás különösen hozzáadott értéket jelent a jövő generációi számára

Projekt neve : Electra, A tervezők neve : E.C.A. Design Team, Ügyfél neve : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra A Csaptelepek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.