Design magazin
Design magazin
Naptár

NISSAN Calendar 2013

Naptár A Nissan minden évben naptárt készít márkaneve címjegyzéke „Az izgalom máshoz hasonlóan” témája alatt. A 2013. évi változat tele van szemmegnyitással, egyedi ötletekkel és képekkel, a „SAORI KANDA” táncfestmény művészével való együttműködés eredményeként. A naptár összes képe SAORI KANDA, a táncfestmény művészének alkotása. A Nissan jármű inspirációját a festményeiben testesítette meg, amelyeket közvetlenül a stúdióban elhelyezett vízszintes függönyre rajzoltak.

Projekt neve : NISSAN Calendar 2013, A tervezők neve : E-graphics communications, Ügyfél neve : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Naptár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.