Design magazin
Design magazin
Utcai Pad

Ola

Utcai Pad Ez a környezetbarát tervezési stratégiákat követve kialakított pad új szintre hozza az utcai bútorokat. Ugyanúgy, mint otthon, városi vagy természetes környezetben, a folyadékvezetékek sokféle ülő lehetőséget kínálnak egy padon belül. A felhasznált anyagok újrahasznosított alumínium az alaphoz és acél az üléshez, újrahasznosítható és tartós tulajdonságaik alapján választva; fényes és ellenálló porréteggel rendelkezik, ideális kültéri felhasználásra minden időjárás esetén. Tervezte Mexikóvárosban Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman és Karime Tosca.

Projekt neve : Ola, A tervezők neve : Diseno Neko, Ügyfél neve : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Utcai Pad

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.