Design magazin
Design magazin
Utcai Pad

Ola

Utcai Pad Ez a környezetbarát tervezési stratégiákat követve kialakított pad új szintre hozza az utcai bútorokat. Ugyanúgy, mint otthon, városi vagy természetes környezetben, a folyadékvezetékek sokféle ülő lehetőséget kínálnak egy padon belül. A felhasznált anyagok újrahasznosított alumínium az alaphoz és acél az üléshez, újrahasznosítható és tartós tulajdonságaik alapján választva; fényes és ellenálló porréteggel rendelkezik, ideális kültéri felhasználásra minden időjárás esetén. Tervezte Mexikóvárosban Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman és Karime Tosca.

Projekt neve : Ola, A tervezők neve : Diseno Neko, Ügyfél neve : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Utcai Pad

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.