Design magazin
Design magazin
Szék

Stocker

Szék A Stocker egy fúzió egy szék és egy szék között. A könnyű, egymásra rakható faülések magán- és félig hivatalos helyiségekben alkalmazhatók. Kifejező formája hangsúlyozza a helyi fa szépségét. A bonyolult szerkezeti kialakítás és kivitele lehetővé teszi, hogy 8 mm-es 100% -os tömörfa vastagságú anyagból robusztus, de könnyű tárgyat hozzon létre, amelynek súlya csak 2300 Gram. A Stocker kompakt felépítése helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Összerakva egymástól, könnyen tárolható és innovatív kialakításának köszönhetően a Stocker teljesen lenyomható egy asztal alá.

Projekt neve : Stocker, A tervezők neve : Matthias Scherzinger, Ügyfél neve : FREUDWERK.

Stocker Szék

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.