Design magazin
Design magazin
A Kávéfőző

Lavazza Idola

A Kávéfőző Tökéletes megoldás azoknak a kávé szerelmeseinek, akik otthoni otthoni eszpresszó élményt keresnek. Az érintésérzékeny felhasználói felület akusztikus visszajelzéssel négy választási lehetőséget és egy hőmérsékletnövelő funkciót kínál, amelyek minden igényt kielégíthetnek. A gép jelzi a hiányzó vizet, a teljes kupakkal ellátott tartályt vagy a vízkőmentesítés szükségességét további megvilágított ikonok révén, és a csepptálca könnyen beállítható. A nyitott szellemmel, a minőségi felülettel és a kifinomult részletekkel kialakított forma a Lavazza kialakult formai nyelvének fejlődése.

Projekt neve : Lavazza Idola, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Lavazza.

Lavazza Idola A Kávéfőző

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.