Design magazin
Design magazin
Az Eszpresszó Gép

Lavazza Tiny

Az Eszpresszó Gép Egy kicsi, barátságos eszpresszógép autentikus olasz kávéélményt hoz otthonába. A formatervezés örömteli mediterrán stílusú - alapvető formális építőelemekből áll -, amelyek a színeket ünneplik, és a Lavazza tervezési nyelvét alkalmazzák a felületben és a részletekben. A fő héj egy darabból készül, puha, de pontosan ellenőrzött felülettel. A középső címer vizuális felépítést ad, és az elülső minta megismétli a Lavazza termékekben gyakran előforduló vízszintes témát.

Projekt neve : Lavazza Tiny, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Lavazza.

Lavazza Tiny Az Eszpresszó Gép

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.