Design magazin
Design magazin
Az Eszpresszó Gép

Lavazza Tiny

Az Eszpresszó Gép Egy kicsi, barátságos eszpresszógép autentikus olasz kávéélményt hoz otthonába. A formatervezés örömteli mediterrán stílusú - alapvető formális építőelemekből áll -, amelyek a színeket ünneplik, és a Lavazza tervezési nyelvét alkalmazzák a felületben és a részletekben. A fő héj egy darabból készül, puha, de pontosan ellenőrzött felülettel. A középső címer vizuális felépítést ad, és az elülső minta megismétli a Lavazza termékekben gyakran előforduló vízszintes témát.

Projekt neve : Lavazza Tiny, A tervezők neve : Florian Seidl, Ügyfél neve : Lavazza.

Lavazza Tiny Az Eszpresszó Gép

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.