Design magazin
Design magazin
Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.

A Cukorkockák

Two spoons of sugar

A Cukorkockák Teázás vagy kávéfogyasztás nemcsak a szomjúság megszüntetésére szolgál. Ez a kényeztetés és a megosztás ünnepsége. Cukor hozzáadása a kávéhoz vagy a teahoz ugyanolyan egyszerű lehet, mint emlékszik a római számokra! Függetlenül attól, hogy egyetlen kanálra, vagy kettőre vagy háromra van szüksége, ki kell választania a cukorból készült három szám egyikét, és be kell dobnia a meleg / hideg italába. Egyetlen akció és a célja megoldódott. Nincs kanál, nincs mérés, annyira egyszerű.

Kutya Wc

PoLoo

Kutya Wc A PoLoo egy automatikus WC, amely segíti a kutyákat békében, még akkor is, ha az időjárás gyenge. 2008 nyarán, a 3 család kutyájával folytatott vitorlázás során Egiána Reggiori, képzett tengerész kidolgozta a PoLoo-t. Barátjával, Adnan Al Maleh-nal valami olyat tervez, amely nemcsak a kutyák életminőségét javítja, hanem javítja azokat a tulajdonosokat is, akik idős vagy fogyatékkal élők, és téli időszakban nem képesek kijutni a házból. Ez automatikus, elkerüli a szagokat és könnyen használható, hordozható, tisztítható és ideális lakásokban lakók, lakóautók és hajók tulajdonosai, szállodák és üdülőhelyek számára.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse A monoton életmód és a természettel való fenntartható interakció hiánya miatt az ember állandó bomlás és belső elégedetlenség állapotában él, ami nem teszi lehetővé az élet teljes élvezetét. Ezt úgy javíthatjuk, hogy kibővítjük az érzékelési határokat és új tapasztalatokat szerezünk az emberi-természet interakcióról. Miért madarak? Éneklésük pozitívan befolyásolja az emberi mentális egészséget, a madarak szintén megóvják a környezetet a rovaroktól. A Domik Ptashki projekt lehetőséget ad arra, hogy hasznos szomszédságot teremtsen és kipróbálhassa az ornitológus szerepét a madarak megfigyelésével és gondozásával.

A Háziállat-Gondozási Robot

Puro

A Háziállat-Gondozási Robot A tervező célja az 1 fős háztartások kutyanevelési problémáinak megoldása volt. A kutyaállatok szorongási rendellenességei és élettani problémái a gondozók hosszú távú távollétéből származnak. Kis lakóterületük miatt a gondozók megosztották az életkörnyezetet a társállatokkal, egészségügyi problémákat okozva. A fájdalom pontjaiból ihlette a tervező egy robotot, amely 1. játszik és kölcsönhatásba lép a társállatokkal a kezek eldobásával, 2. tisztítja a port és a morzsákat a beltéri tevékenységek után, és 3. veszi a szagokat és a hajat, amikor a társállatok pihenés.

Macska Bútor Modul

Polkota

Macska Bútor Modul Ha van macska, akkor valószínűleg legalább három a három probléma közül, amikor otthont választott neki: esztétika, fenntarthatóság és kényelem hiánya. De ez a függesztett modul ezeket a problémákat három tényező kombinálásával oldja meg: 1) Minimalizmus: a forma egyszerűsége és a színtervezés variabilitása; 2) Környezetbarát: a fahulladék (fűrészpor, forgács) biztonságos a macska és a tulajdonos egészségére; 3) Egyetemesség: a modulok egymással kombinálva lehetővé teszik, hogy külön macskalakást hozzon létre otthonában.