Design magazin
Design magazin
Kapszula

Wildcook

Kapszula A Wild Cook kapszula különféle természetes alapanyagokból álló kapszula, amelynek célja az ételek füstölése és a különféle ízek és illatok létrehozása. A legtöbb ember úgy véli, hogy az ételek füstölésének egyetlen módja a különféle fafajták égetése, de az igazság az, hogy ételeit sok anyaggal füstölheti, és teljesen új ízét és illatát hozza létre. A tervezők felismerték az ízbeli különbségeket az egész világon, ezért ez a kialakítás teljesen rugalmas, ha a különféle régiókban való felhasználhatóságról van szó. Ezek a kapszulák vegyes és egyetlen összetevőből állnak.

A Göndör Vas

Nano Airy

A Göndör Vas A szellőző nano-hullámvasaló innovatív negatív ion technológiát alkalmaz. Hosszú ideig megőrzi a sima textúrát, a puha, fényes hullámosságot. A göndörcső nano-kerámia bevonaton ment keresztül, nagyon sima. Gyengéden és gyorsan hajlítja a hajat a negatív ionok meleg levegőjével. A levegő nélküli fodros vasalókkal összehasonlítva lágyabb hajminőségű lehet. A termék alapszíne lágy, meleg és tiszta, matt fehér, akcentusszíne pedig rózsaszínű.

A Hajvasaló

Nano Airy

A Hajvasaló A Nano szellősítő vasaló kombinálja a nano-kerámia bevonó anyagokat az innovatív negatív vastechnológiával, amely a hajat finoman és karcsú módon egyenes alakba hozza. A kupak és a test tetején levő mágneses érzékelőnek köszönhetően az eszköz automatikusan kikapcsol, amikor a kupak bezáródik, és ezt biztonságosan hordozhatja. A kompakt testet az USB újratölthető vezeték nélküli kialakítással könnyű tárolni táskában és hordozni, segítve a nőket, hogy bármikor, bárhol megőrizzék az elegáns frizurát. A fehér-rózsaszín színösszeállítás nőies jelleget kölcsönöz az eszköznek.

Ebéd Doboz

The Portable

Ebéd Doboz Az vendéglátóipar virágzik, és az elvitel szükségessé vált a modern emberek számára. Ugyanakkor sok hulladék keletkezett. Az ételek tárolására használt étkezési dobozok nagy része újrahasznosítható, de az étkezés dobozok csomagolására használt műanyag zacskók valóban nem újrahasznosíthatók. A műanyag zacskók használatának csökkentése érdekében az étkezési doboz és a műanyag funkcióit kombinálják új ebéddobozok kialakításához. A báladoboz önmagának egy részét könnyen hordozható fogantyúvá változtatja, és több étkezési dobozt integrálhat, jelentősen csökkentve a műanyag zacskók felhasználását az étkezés dobozok csomagolására.

Borotva

Alpha Series

Borotva Az Alpha sorozat egy kompakt, félig profi borotva, amely képes kezelni az arcápolás alapvető feladatait. Szintén olyan termék, amely higiénikus megoldásokat kínál innovatív megközelítéssel és gyönyörű esztétikával. A projekt alapjait az egyszerűség, a minimalizmus és a funkcionalitás, valamint a könnyű felhasználói interakció kombinálja. Az örömteli felhasználói élmény a kulcsa. A tippeket könnyen le lehet venni a borotváról, és be lehet helyezni a tároló részbe. A dokkoló célja borotva feltöltése és az UV fénnyel támogatott tippek tisztítása a tároló részben.

A Többfunkciós Hordozható Eszköz

Along with

A Többfunkciós Hordozható Eszköz A projekt hordozható élményt nyújt a kültéri tömeg számára, amely főleg két részből áll: a test és a megváltoztatható modulok.A főtest tartalmaz töltési, fogkefe- és borotválkozási funkciókat.A szerelvények tartalmaznak fogkefét és borotvafejet.Eredeti a terméket ihlette az emberek, akik szeretnek utazni, és poggyászuk rendetlen vagy elveszett, így a hordozható, sokoldalú csomag a termék pozícionálására vált. Most sokan szeretnek utazni, így a hordozható termékek válnak a választásává. Ez a termék megfelel a piaci keresletnek.