Design magazin
Design magazin
Borotva

Alpha Series

Borotva Az Alpha sorozat egy kompakt, félig profi borotva, amely képes kezelni az arcápolás alapvető feladatait. Szintén olyan termék, amely higiénikus megoldásokat kínál innovatív megközelítéssel és gyönyörű esztétikával. A projekt alapjait az egyszerűség, a minimalizmus és a funkcionalitás, valamint a könnyű felhasználói interakció kombinálja. Az örömteli felhasználói élmény a kulcsa. A tippeket könnyen le lehet venni a borotváról, és be lehet helyezni a tároló részbe. A dokkoló célja borotva feltöltése és az UV fénnyel támogatott tippek tisztítása a tároló részben.

A Többfunkciós Hordozható Eszköz

Along with

A Többfunkciós Hordozható Eszköz A projekt hordozható élményt nyújt a kültéri tömeg számára, amely főleg két részből áll: a test és a megváltoztatható modulok.A főtest tartalmaz töltési, fogkefe- és borotválkozási funkciókat.A szerelvények tartalmaznak fogkefét és borotvafejet.Eredeti a terméket ihlette az emberek, akik szeretnek utazni, és poggyászuk rendetlen vagy elveszett, így a hordozható, sokoldalú csomag a termék pozícionálására vált. Most sokan szeretnek utazni, így a hordozható termékek válnak a választásává. Ez a termék megfelel a piaci keresletnek.

Macska Ágy

Catzz

Macska Ágy A Catzz macskaágy tervezésénél az inspirációt a macskák és a tulajdonosok igényei egyaránt merítették, és egyesíteni kell a funkciót, az egyszerűséget és a szépséget. A macskák megfigyelése során egyedi geometriai jellemzőik inspirálták a tiszta és felismerhető formát. Néhány jellegzetes viselkedési mintázat (pl. Fül mozgása) beépült a macska felhasználói élményébe. Emellett a tulajdonosokat szem előtt tartva a cél egy olyan bútor elkészítése volt, amelyet testre szabhattak és büszkén mutathattak be. Sőt, fontos volt az egyszerű karbantartás biztosítása. Mindezt a karcsú, geometrikus kialakítás és a moduláris felépítés teszi lehetővé.

Luxusbútorok

Pet Home Collection

Luxusbútorok A Pet Home Collection egy kisállat bútor, amelyet négylábú barátok otthoni viselkedésének figyelmes megfigyelése után fejlesztettek ki. A dizájn fogalma az ergonómia és a szépség, ahol a jólét azt az egyensúlyt jelenti, amelyet az állat a saját terében, az otthoni környezetben talál meg, a design pedig a házi kedvencek társaságában való élés kultúráját jelenti. A gondos anyagválasztás kiemeli az egyes bútorok formáit és jellemzőit. Ezek a szépség és funkció autonómiájával rendelkező tárgyak kielégítik a háziállat ösztöneit és az otthoni környezet esztétikai igényeit.

Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.