Design magazin
Design magazin
Kutya Wc

PoLoo

Kutya Wc A PoLoo egy automatikus WC, amely segíti a kutyákat békében, még akkor is, ha az időjárás gyenge. 2008 nyarán, a 3 család kutyájával folytatott vitorlázás során Egiána Reggiori, képzett tengerész kidolgozta a PoLoo-t. Barátjával, Adnan Al Maleh-nal valami olyat tervez, amely nemcsak a kutyák életminőségét javítja, hanem javítja azokat a tulajdonosokat is, akik idős vagy fogyatékkal élők, és téli időszakban nem képesek kijutni a házból. Ez automatikus, elkerüli a szagokat és könnyen használható, hordozható, tisztítható és ideális lakásokban lakók, lakóautók és hajók tulajdonosai, szállodák és üdülőhelyek számára.

Projekt neve : PoLoo, A tervezők neve : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Ügyfél neve : PoLoo.

PoLoo Kutya Wc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.