Design magazin
Design magazin
Kutya Wc

PoLoo

Kutya Wc A PoLoo egy automatikus WC, amely segíti a kutyákat békében, még akkor is, ha az időjárás gyenge. 2008 nyarán, a 3 család kutyájával folytatott vitorlázás során Egiána Reggiori, képzett tengerész kidolgozta a PoLoo-t. Barátjával, Adnan Al Maleh-nal valami olyat tervez, amely nemcsak a kutyák életminőségét javítja, hanem javítja azokat a tulajdonosokat is, akik idős vagy fogyatékkal élők, és téli időszakban nem képesek kijutni a házból. Ez automatikus, elkerüli a szagokat és könnyen használható, hordozható, tisztítható és ideális lakásokban lakók, lakóautók és hajók tulajdonosai, szállodák és üdülőhelyek számára.

Projekt neve : PoLoo, A tervezők neve : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Ügyfél neve : PoLoo.

PoLoo Kutya Wc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.