Design magazin
Design magazin
Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.

Projekt neve : Xtreme Lip-Shaper® System, A tervezők neve : Thienna Ho Ph.D., Ügyfél neve : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.