Design magazin
Design magazin
Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.

Projekt neve : Xtreme Lip-Shaper® System, A tervezők neve : Thienna Ho Ph.D., Ügyfél neve : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.