Design magazin
Design magazin
Lámpa

Schon

Lámpa Ennek az egyedülálló lámpanak a fényforrása a teljes alak közepén helyezkedik el, így lágy és egyenletes fényforrást világít meg. A világos felületek elválaszthatók a főtesttől, így az egyszerű karosszéria alakja alsó részekkel, valamint az energiamegtakarítás az alacsony villamosenergia-fogyasztás révén extra tulajdonságot jelent. A lámpák be- és kikapcsolására szolgáló, érinthető testek is egyedülálló modern jellemzője ennek az egyedi fénynek. Az kifejezés világításbeli különbségekhez vezet, és a lámpa megvilágítását megtervezték. A legtöbb fény a lámpákból kábult, hogy a néző nem fogja kihasználni a fény előnyeit. Szép élni.

A Piggy Bank

DEEPE

A Piggy Bank A tárgy egy malacka bank. Az egyedi karakter alakú megjelenés egyesíti a drága, tekintélyes ékszereket, amelyek szeretetteljes és kedves, valamint a családtagok állandó jelenléte, az adománygyűjtés nagyon funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik. De a DeePee legkiemelkedőbb tulajdonsága - a standard funkciók mellett tökéletesen megfelelve - az, hogy az új megfogalmazás, az egyedi és kiegészítő kontextusba helyezett "ékszer" minden exkluzív otthon.

A Késtartó

Only Right Here

A Késtartó A tizenkettedik század óta az első bikaviadalokat színpadi vagy nyilvános látványként dokumentálták. Manapság az emberek tudatos ébredése az általános átfogó értékelés tünete, mivel az isteni természet részesei vagyunk, egészek vagyunk. A "Csak itt" egy új korszakot jelképez, ahol az agresszív tevékenységek kihalnak, ahogyan egykor kulturális ünnep volt, és a humanista szintű nagy evolúciós lépés.

Növekvő Lámpa

BB Little Garden

Növekvő Lámpa Ez a projekt azt javasolja, hogy támogassa ezt az új felhasználást, amely teljesebb érzékszervi főzési élményt nyújt. A BB Kiskert egy sugárzó, növekvő lámpa, amely az aromás növények helyét a konyhában szeretné újra megtekinteni. Ez egy tiszta vonalakkal rendelkező kötet, mint igazi minimalista tárgy. A karcsú kialakítást különösen arra vizsgálták, hogy alkalmazkodjon a különféle beltéri környezetekhez, és különös figyelmet fordítson a konyhára. A BB kiskert növények keretét képezi, tiszta vonala nagyítja őket, és nem zavarja az olvasást.

Az Oldalsó Asztal

una

Az Oldalsó Asztal A zökkenőmentes integráció az una asztal lényege. három juharforma összekapcsolja a edzett üvegfelületet. Az anyagok és képességeik intenzív megfontolásainak eredménye, erős, mégis szellős megjelenésű és hihetetlenül könnyű, una megjelenik az egyensúly és a kegyelem megtestesítőjeként.

Komód

shark-commode

Komód A komód, egy nyitott polccal kombinálva, ez biztosítja a mozgás érzését, és a két rész stabilizálja. Különböző felületkezelések és színek használata lehetővé teszi különböző hangulatok megteremtését, és különféle belső terekbe telepíthető. A zárt komód és a nyitott polc illúziót nyújt egy élőlényről.