Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Konyhai Malom

FinaMill

Az Intelligens Konyhai Malom A FinaMill egy erős konyhai malom cserélhető és újratölthető fűszerhüvelyekkel. A FinaMill a főzés emelésének egyszerű módja a frissen őrölt fűszerek merész ízével. Csak töltse meg az újrafelhasználható hüvelyeket szárított fűszerekkel vagy gyógynövényekkel, pattanjon be egy hüvelyt a helyére, és egy gombnyomással őrölje meg a szükséges fűszermennyiséget. Cserélje ki a fűszer hüvelyeket néhány kattintással, és főzzön tovább. Ez az egyetlen daráló az összes fűszeréhez.

Projekt neve : FinaMill, A tervezők neve : Alex Liu, Ügyfél neve : Elemex Limited.

FinaMill Az Intelligens Konyhai Malom

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.