Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Ska V29

Étkezőasztal A tömör természetes vörösfenyő faasztal numerikus vezérlőgépekkel működik és kézzel készítik el. Különlegessége az a forma, amely emlékeztet a fák helyzetére, amelyet a Dolomitokat sújtó Vaia vihar lerombolt, és magukat a tömörfenyő vörösfenyő-tengelyeket képvisel. A kézzel csiszolt felület teszi a felületet átlátszatlan és sima tapintásúvá, és javítja az érét és alakját. A porrétegű acélból készült alaprész a fenyves erdőt ábrázolja, mielőtt a vihar elhúzódna.

A Kinetikus Elektronikus Dob Show

E Drum

A Kinetikus Elektronikus Dob Show A giroszféra ihlette. a show számos elemet ötvöz, amelyek együttesen rendkívüli élményt teremtenek. A telepítés megváltoztatja alakját, és dinamikus környezetet teremt a dobos számára a fellépéshez. Az Edrum megszakítja a hangfény és a tér közötti akadályt, mindegyik hangzás fényre fordul.

Borospohár

30s

Borospohár A Saara Korppi 30-as édes borospohárját kifejezetten fehérborhoz tervezték, de más italokhoz is felhasználható. Egy forró üzletben készült, régi üvegfúvási technikák felhasználásával, ami azt jelenti, hogy minden darab egyedi. A Saara célja egy olyan kiváló minőségű üveg tervezése, amely minden szempontból érdekes és folyadékkal feltöltve lehetővé teszi a különböző szögekből a fény visszatükröződését, és ezáltal további élvezetet biztosít az iváshoz. A 30-as évek borospohárának inspirációja a korábbi 30-as években készült Cognac Glass-formatervéből származik, mindkét termék megosztja a csésze alakját és a játékosságot.

Szőnyeg

Hair of Umay

Szőnyeg Az ősi nomád technikában készültek, amelyet az UNESCO szellemi kulturális örökségének sürgős megőrzésre szoruló listája védett. Ez szőnyeg a gyapjúból a lehető legtöbbet hozza ki a gradiens gyapjúárnyalatok és a finom kézvarrás révén, ami térfogati textúrát hoz létre. 100% -ban kézzel készített szőnyeg természetes gyapjúárnyalatokból, valamint sárgás árnyalattal, hagymahéjjal festett. A szőnyegen átmenő arany szál nyilatkozatot tesz, és emlékezteti a szélben szabadon folyó hajat - Umay nomád istennő haját - a nők és gyermekek védelmezőjét.

A Kávéfőző

Lavazza Desea

A Kávéfőző Egy barátságos gép, amelyet az olasz kávékultúra teljes csomagjának biztosítására terveztek: az espressótól az autentikus cappuccinoig vagy a latte-ig. Az érintőképernyős felület két külön csoportba rendezi a választásokat - az egyik a kávéra, a másik a tejre. Az italok testreszabhatók a hőmérséklet és a tejhab fokozó funkcióival. A szükséges szervizt a központban világító ikonok jelzik. A géphez külön üveg bögre tartozik, és a Lavazza űrlapnyelvét alkalmazza ellenőrzött felülettel, kifinomult részletekkel és különös figyelmet fordítva a színekre, az anyagokra és az alapanyagokra. Befejez.

A Kávéfőző

Lavazza Idola

A Kávéfőző Tökéletes megoldás azoknak a kávé szerelmeseinek, akik otthoni otthoni eszpresszó élményt keresnek. Az érintésérzékeny felhasználói felület akusztikus visszajelzéssel négy választási lehetőséget és egy hőmérsékletnövelő funkciót kínál, amelyek minden igényt kielégíthetnek. A gép jelzi a hiányzó vizet, a teljes kupakkal ellátott tartályt vagy a vízkőmentesítés szükségességét további megvilágított ikonok révén, és a csepptálca könnyen beállítható. A nyitott szellemmel, a minőségi felülettel és a kifinomult részletekkel kialakított forma a Lavazza kialakult formai nyelvének fejlődése.