Design magazin
Design magazin
A Transzformációs Kerékpárparkolás

Smartstreets-Cyclepark™

A Transzformációs Kerékpárparkolás A Smartstreets-Cyclepark sokoldalú, modernizált kerékpárparkoló létesítmény két kerékpár számára, amely perc alatt elfér, lehetővé téve a kerékpáros parkolási lehetőségek gyors fejlesztését a városi területeken anélkül, hogy az utcai jelenethez rendetlenséget okozna. A felszerelés segíti a kerékpáros lopások csökkentését, és a legszűkebb utcákon is felszerelhető, új értéket adva a meglévő infrastruktúrának. Rozsdamentes acélból készült berendezés RAL színű és a helyi hatóságok vagy szponzorok számára márkanevű lehet. Használható a kerékpáros útvonalak azonosításához is. Konfigurálható bármilyen méretű vagy stílusú oszlophoz.

Projekt neve : Smartstreets-Cyclepark™, A tervezők neve : SMARTSTREETS LTD, Ügyfél neve : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ A Transzformációs Kerékpárparkolás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.