Design magazin
Design magazin
A Víztisztító Létesítmény

Waterfall Towers

A Víztisztító Létesítmény Az épület meghaladja a helyét, mivel újratervezi egy mesterséges helyet, amely az egységes természeti környezet részévé válik. A város és a természet közötti határot a gát jelenléte határozza meg és fokozza. Minden forma egy másikhoz kapcsolódik, tükrözve a természet szimbiotikus rendezési rendszereit. Pontosabban a konkrét koncepcióban a táj és az építészet összeolvadása akkor történik, ha a vízáramot funkcionális és később szervezeti elemként használják.

A Dohányzóasztal

Ripple

A Dohányzóasztal A használt középső asztalok általában a terek közepén helyezkednek el, és nehézségeket okoznak a megközelítési problémákkal kapcsolatban. Ezért a szerviztáblákat használják ennek a résnek a megnyitására. A probléma megoldása érdekében Yılmaz Dogan két funkciót kombinált a Ripple tervezésében, és kifejlesztett egy dinamikus termékdizájnot, amely egyaránt lehet egy középső állvány és egy szervizasztal, amely aszimmetrikus karral halad és távolságban mozog. Ez a dinamikus mozgás egybeesett a Ripple folyadék tervezési vonalaival, amelyek a természetből tükröződnek egy csepp variabilitásával és az e csepp által képzett hullámokkal.

A Jacht

Portofino Fly 35

A Jacht A Portofino Fly 35, természetes fényben tele az előcsarnokban és a kabinokban található nagy ablakokból. Méretei példa nélküli helyérzetet kínálnak egy ilyen méretű hajó számára. A belső tér egészében a színpaletta meleg és természetes, a színek és az anyagok egyensúlyi összetételének megválasztásával a modern és kényelmes területek környezetét teremti meg, követve a belsőépítészet nemzetközi trendeit.

A Mosogató

Thalia

A Mosogató A mosdó úgy néz ki, mint egy rügy, amely készen áll a virágzásra és kitöltésre: annyira virágzik, hogy tömörfa vörösfenyő és teak ügyes egyesítéséből készültek, egy esszencia a felső részben, a másik pedig az alsó. Erőteljes és biztonságos mérkőzés, amely különleges eleganciát és színvilágot kölcsönöz a mindig különféle árnyalatú szemek vidám összefonódásáig, amelyek egyedi mosdókat eredményeznek. Ennek a tárgynak a szépségét aszimmetriája és harmóniája jellemzi, különféle formák és fás lények találkozásával.

Világítás És Hangrendszer

Luminous

Világítás És Hangrendszer A világítótestet úgy tervezték, hogy ergonómikus világítási megoldást és térhatású hangrendszert biztosítson egyetlen termékben. Célja olyan érzelmek létrehozása, amelyeket a felhasználók érezni akarnak, és a hang és a fény kombinációját használják fel e cél eléréséhez. A hangvisszaverődés alapján kifejlesztett és a térbeli térhatást a szobában szimuláló hangrendszer anélkül, hogy vezetéket kellene telepíteni és több hangszórót kellene telepíteni a hely körül. Független fényként a Luminous közvetlen és közvetett megvilágítást hoz létre. Ez a világítási rendszer lágy, egyenletes és alacsony kontrasztú fényt biztosít, amely megakadályozza a vakító és látási problémákat.

Elektromos Kerékpár

Ozoa

Elektromos Kerékpár Az OZOa elektromos kerékpár jellegzetes „Z” alakú kerettel rendelkezik. A keret egy megszakítatlan vonalat képez, amely összeköti a jármű legfontosabb funkcionális elemeit, például a kerekeket, a kormányművet, az ülést és a pedálokat. A „Z” alak úgy van orientálva, hogy szerkezete természetes beépített hátsó felfüggesztést biztosít. A súlymegtakarítást az alumínium profilok minden részben történő felhasználása biztosítja. A keretbe beépített kivehető, újratölthető lítium-ion akkumulátor található.