Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok

Eye of Ra'

A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok Ennek a tervnek az a célja, hogy összekapcsolja az ókori egyiptomi történetet a futurisztikus, folyékony tervezési módszerrel. Ez az egyiptomi leg ikonikusabb vallási eszköz szó szerinti fordítása utcai bútorok folyékony formájává, amely kölcsön veszi a folyó stílus jellemzőit, ahol nincs szükség konkrét formákra vagy formatervezésre. A Szem mind a férfi, mind a nő társait képviseli Ra Isten születésében. Az utcai bútorok tehát egy masszív, a férfiasságot és az erőt szimbolizáló formatervezésű stílusban vannak bemutatva, míg íves megjelenése a nőiességet és a kecsességet ábrázolja.

A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Avoi Set Top Box

A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz Az Avoi a Vestel egyik legújabb intelligens set-boxja, amely elsősorban digitális műsorszórási technológiát kínál a TV-felhasználók számára. Avoi legfontosabb szereplője a "rejtett szellőzés". A rejtett szellőzés lehetővé teszi egyedi és egyszerű tervek készítését. Az Avoi segítségével a digitális csatornák HD minőségben történő nézése mellett zenét hallgathat, filmeket nézhet, fényképeket és képeket nézhet a TV-képernyőn, miközben ezeket a fájlokat az UI menü segítségével vezérelheti. Az Avoi operációs rendszere az Android V4.2 Jel

A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv

V TV - 46120

A Hd Adást Támogató 46 Hüvelykes Vezetékes Tv Nagy fényű fényvisszaverő felületek és tükörhatások ihlette. Az elülső és a hátsó burkolat műanyag fröccsöntési technológiából készül. A középső rész fémlemezből készül. A tartóállvány kifejezetten hátulról festett üveggel és átlátszó nyakkal, krómozott bevonatú gyűrűs részlettel van kialakítva. A felületek fényességét speciális festési eljárásokkal érik el.

Led Napernyő És Nagy Kerti Fáklya

NI

Led Napernyő És Nagy Kerti Fáklya A vadonatúj NI Parasol újradefiniálja a világítást oly módon, hogy nem csak világító tárgy lehet. A napernyő és a kerti fáklya innovatív kombinációjával az NI okosan néz ki, napozóágyak mellett a medence melletti vagy egyéb kültéri területeken, reggeltől este. A szabadalmaztatott ujjérzékelő OTC (egygombos dimmer) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák a háromcsatornás világítási rendszer kívánt megvilágítási szintjét. Az NI egy alacsony feszültségű 12 V-os LED meghajtót is alkalmaz, amely nagyon kevés hőt termel, és energiatakarékos tápegységet biztosít a rendszer számára több mint 2000 darabos 0,1 W-os LED-ekkel.

Világítótestek

Yazz

Világítótestek A Yazz egy szórakoztató, félig merev huzalból készült világítótestet, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármilyen alakzatba hajlítsa a hangulatát. Mellékelt csatlakozóval is rendelkezik, amely megkönnyíti egynél több egység kombinálását. A Yazz esztétikai szempontból is vonzó, felhasználóbarát és gazdaságos. A koncepció abból a gondolatból származott, hogy minimalizálja a világítást annak legalapvetőbb elemeire, mint a szépség végső kifejezésére, anélkül, hogy elveszíti esztétikai hatású világítását, mivel az ipari minimalizmus önmagában a művészet.

Szék

Kagome

Szék A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Mindegyik darab, beleértve a „kagome székét”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezéséhez számos alkalmazásban, olyan egyedi források ihlette, mint például a hagyományos japán kézműves és minták. A Kagome széklet 18 derékszögű háromszögből készül, amelyek támogatják egymást, és felülről nézve képezik a hagyományos japán kézműves mintát, a kagome moyou-t.