Design magazin
Design magazin
A Játékok

Minimals

A Játékok A minimális elemek egy imádnivaló vonal a moduláris állatok számára, amelyet az elsődleges színpaletta és a geometriai alakzatok jellemeznek. A név egy időben a "minimalizmus" szóból és a "Mini Állatok" összehúzódásából származik. Természetesen arra törekedtek, hogy feltárják a játékosság lényegét az összes nem alapvető forma, tulajdonság és fogalom kiküszöbölésével. Együtt készítik a színek, állatok, ruhák és archetípusok pantone-ját, ösztönözve az embereket arra, hogy válasszák meg azt a karaktert, amellyel magukat azonosítják.

A Vezeték Nélküli Hangszóró

Saxound

A Vezeték Nélküli Hangszóró A Saxound egy egyedülálló koncepció, amelyet a világ néhány vezető hangszórója ihlette. Ez a már néhány évvel ezelőtt elkészített legjobb innováció fúziója saját innovációnk keverékével, ezáltal egy teljesen új élményt nyújtva a emberek.A Saxound alapvető elemei a hengeres alak és a menetes szerelvény.A Saxound méretét egy rendszeres, 13 centiméter átmérőjű és 9,5 centiméter magasságú kompakt lemez ihlette, amelyet egy kézzel lehet elmozgatni.Keresikből áll. 1 „Csípők, két 2” középső meghajtó és egy basszus radiátor, ilyen kis alakban elrendezve.

Szék

DARYA

Szék Valójában ezt a széket egy gyönyörű tini lány, egy gyönyörű, játékos lány ihlette, aki ereszkedik, elegáns és mégis nyugodt! hosszú tónusú karral és lábakkal. ez egy olyan szék, amelyet szeretettel terveztem, és mind kézzel faragott. A lány neve "Darya".

A Bluetooth Headset

Bluetrek Titanium +

A Bluetooth Headset Ez a Bluetrek új, „Titanium +” fülhallgató, stílusos kivitelben, amely a „kinyúlást” szimbolizálja (a gémcső kinyúlik a kör alakú füldarabból), tartós anyagból - alumínium-fém ötvözetből épül, és mindenekelőtt a képességgel rendelkezik a legfrissebb intelligens eszközök hangjelzésének továbbításához. A gyors töltés funkció lehetővé teszi a beszélgetés egy pillanatra történő meghosszabbítását. Az akkumulátorok elhelyezésének szabadalmaztatott tervezése lehetővé teszi a headset súlyegyensúlyának javítását a használat kényelme érdekében.

Csaptelep Csaptelep

Straw

Csaptelep Csaptelep A Straw csaptelep keverő kialakítását a fiatal és szórakoztató ivószalmas csőszerű formái inspirálták, amelyek nyáron frissítő itallal vagy télen forró itallal készültek. Ezzel a projekttel egyidőben a kortárs, vonzó és szórakoztató tervezés tárgyát akartuk létrehozni. Ha a medencét tartályként feltételezzük, a kezdeti ötlet a csap, mint a felhasználóval való érintkezés elemének hangsúlyozását célozta, ugyanúgy, mint az ivószalma egy itallal való érintkezés.

Csaptelep Csaptelep

Smooth

Csaptelep Csaptelep A sima csaptelep-keverőgép kialakítását a legtisztább henger alakja ihlette, ami természetes módon eredményezi a csövet, ahol áramlik, amíg el nem éri a felhasználót. Az ilyen típusú termékek szokásos komplex formáinak dekonstrukcióját szándékoztuk kialakítani, sima hengeres és meglehetősen minimalista formát eredményezve. A vonalak által okozott karcsú megjelenés meglepővé válik, amikor ez az objektum felhasználói felületként működik, mert ez egy olyan modell, amely a dinamikus kialakítást és a mosdókeverő tökéletes funkcionalitását ötvözi.