Design magazin
Design magazin
Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.

Projekt neve : Memento, A tervezők neve : Bryan Leung, Ügyfél neve : Bryan Leung.

Memento Levélnyitó

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.