Design magazin
Design magazin
Esőkabát

UMBRELLA COAT

Esőkabát Ez esőkabát esőkabát, esernyő és vízálló nadrág kombinációja. Az időjárási körülményektől és az eső mennyiségétől függően a különböző védelmi szintekhez beállítható. Különlegessége, hogy esőkabátot és az esernyőt egyetlen elemben kombinálja. Az esernyő esőkabát segítségével a kezed szabad. Ezenkívül tökéletes sporttevékenységekhez, például kerékpározáshoz. Ezen túlmenően egy zsúfolt utcán nem szabad más esernyőkbe ütköznie, mivel az esernyő-kapucnival a válla felett fekszik.

Projekt neve : UMBRELLA COAT, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Esőkabát

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.