Design magazin
Design magazin
Esőkabát

UMBRELLA COAT

Esőkabát Ez esőkabát esőkabát, esernyő és vízálló nadrág kombinációja. Az időjárási körülményektől és az eső mennyiségétől függően a különböző védelmi szintekhez beállítható. Különlegessége, hogy esőkabátot és az esernyőt egyetlen elemben kombinálja. Az esernyő esőkabát segítségével a kezed szabad. Ezenkívül tökéletes sporttevékenységekhez, például kerékpározáshoz. Ezen túlmenően egy zsúfolt utcán nem szabad más esernyőkbe ütköznie, mivel az esernyő-kapucnival a válla felett fekszik.

Projekt neve : UMBRELLA COAT, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Esőkabát

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.