Design magazin
Design magazin
Laptop Tok

Olga

Laptop Tok Egy laptop tok speciális hevederrel, és speciálisan rögzítse egy másik tokrendszert. Az anyaghoz újrahasznosított bőrt vettem. Számos szín található, amelyek közül mindenki felveheti a sajátját. Célom egy egyszerű, érdekes laptop tok elkészítése volt, ahol könnyedén gondoskodhat a karosszéria gondozásáról, és rögzíthet egy másik ügyet, ha magához kell vinnie a vizsgálandó Mac book pro-t és Ipad-ot vagy mini Ipad-ot. Esernyőt vagy újságot hordozhat a ház alatt. Könnyen cserélhető tok minden napig.

Projekt neve : Olga, A tervezők neve : Ari Korolainen, Ügyfél neve : Private Case.

Olga Laptop Tok

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.