Design magazin
Design magazin
Újrahasznosított Ékszerek

Clairely Upcycled Jewellery

Újrahasznosított Ékszerek Gyönyörű, tiszta, újrahasznosított ékszerek, amelyeket a Claire de Lune csillár gyártásából származó hulladék felhasználása céljából terveztek. Ez a sor jelentős számú gyűjteménygé fejlődött ki - minden elbeszélő történet, mind nagyon személyes pillantást vet a tervező filozófiájába. Az átláthatóság a tervezők saját filozófiájának alapvető eleme, és ezt tükrözi a használt akril választása. Az alkalmazott tükör akril kivételével, amely maga is tükrözi a fényt, az anyag mindig átlátszó, színes vagy tiszta. A CD-csomagolás megerősíti az átültetés fogalmát.

Gyűrű

The Empress

Gyűrű Fantasztikus szépségkő - pirop - lényege lényege a nagyságot és az ünnepséget hozza. Ez a szépség és egyediség a kő azonosította a képet, amelynek célja a jövő dekorációja. Szükség volt egy egyedi keret létrehozására a kő számára, amely a levegőbe viszi őt. A követ a tartófémén túl húzták. Ez a formula érzéki szenvedély és vonzó erő. Fontos volt megtartani a klasszikus koncepciót, támogatva az ékszer modern felfogását.

Bross

The Sunshine

Bross Ennek az ékszernek a jellemzője, hogy itt egy nagy, komplex kő alakú, amelyet láthatatlan (levegő) keretre állítottak be. Az ékszer tervezés nézete csak az összeszerelési technológiát elrejtő kövekre nyílik meg. Maga a kő két, észrevétlen lámpatesttel és egy gyémántokkal megtöltött vékony lemezen van. Ez a lemez képezi a támasztószerkezet brossok alapját. Tartja, és a második kő. A teljes kompozíciót a kifinomult fő köszörűkő után lehetett lehetővé tenni.

Gyűrű

Pollen

Gyűrű Mindegyik darab a természet egy töredékének értelmezése. A Természet ürügyévé válik az ékszerek életének adása, textúrázott fényekkel és árnyékokkal játszva. A cél egy értelmezett formájú ékszer biztosítása, mivel a természet az érzékenységével és érzékenységével megtervezné őket. Az összes darab kézzel készített, az ékszer textúráinak és sajátosságainak javítása érdekében. A stílus tiszta, hogy elérje a növényi anyagot. Az eredmény egy darabot ad, amely egyedülálló és időtlen is, és mélyen kapcsolódik a természethez.

Adaptálható Ékszerek

Gravity

Adaptálható Ékszerek Míg a 21. században a modern kortárs technológiák, az új anyagok vagy az extrém új formák használata gyakran szükséges az újítások elvégzéséhez, a Gravity ellenkezőjét bizonyítja. A Gravity olyan adaptálható ékszerek gyűjteménye, amelyek csak a meneteket használják, egy nagyon régi technikát és a gravitációt, amely kimeríthetetlen erőforrás. A kollekció számos ezüst vagy arany elemből áll, különböző mintákkal. Mindegyik összekapcsolható gyöngyökkel vagy kövekkel és medálokkal. A kollekció tehát a különféle ékszerek végtelenségéből áll.

Női Ruha Kollekció

The Hostess

Női Ruha Kollekció Daria Zhiliaeva diplomás gyűjteménye a nőiességről és a férfiasságról, az erőről és a törékenységről szól. A gyűjtemény ihlette egy régi mese az orosz irodalomból. A Réz-hegy háziasszony egy régi orosz mese bányászai varázslatos védőszentje. Ebben a gyűjteményben láthatod a vonalvezetés gyönyörű házasságát, amelyet a bányász egyenruhája és az orosz népviselet kecses kötetei inspiráltak. Csapattagok: Daria Zhiliaeva (tervező), Anastasiia Zhiliaeva (tervező asszisztens), Ekaterina Anzylova (fotós)