Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

The Hostess

Női Ruha Kollekció Daria Zhiliaeva diplomás gyűjteménye a nőiességről és a férfiasságról, az erőről és a törékenységről szól. A gyűjtemény ihlette egy régi mese az orosz irodalomból. A Réz-hegy háziasszony egy régi orosz mese bányászai varázslatos védőszentje. Ebben a gyűjteményben láthatod a vonalvezetés gyönyörű házasságát, amelyet a bányász egyenruhája és az orosz népviselet kecses kötetei inspiráltak. Csapattagok: Daria Zhiliaeva (tervező), Anastasiia Zhiliaeva (tervező asszisztens), Ekaterina Anzylova (fotós)

Kézitáska, Esti Táska

Tango Pouch

Kézitáska, Esti Táska A Tango tok egy igazán innovatív kivitelű, kiemelkedő táska. Ez egy hordható mű, amelyet a karkötő-fogantyú visel, és lehetővé teszi a kezed szabadítását. Belül elegendő hely van, és az összecsukható mágneszár szerkezete váratlanul egyszerű és széles nyitást tesz lehetővé. A tasak puha viaszos borjúbőrből készül, amely hihetetlenül kellemesen érinti a fogantyút és puffadt oldalsó betéteket, szándékosan ellentétben áll az úgynevezett mázas bőrből készült, éppen épített fő testtel.

Az Átalakítható Kabát

Eco Furs

Az Átalakítható Kabát A héten az egyben kabátot az elfoglalt karrierhölgyek inspirálják, akik az egyedi, ökológiai és funkcionális napi szekrényt választják. Ebben a régi, de ismét divatos, kézzel varrott skandináv Rya Rug textil modern módon értelmezésre kerül, amelynek eredményeként illesztett gyapjúruhák készülnek, amelyek teljesítményük szempontjából szőrmeként hasonlítanak egymáshoz. A különbség a részletekben, valamint az állat- és a környezetbarátságban rejlik. Az évek során az Eco szőrmeket különböző európai téli éghajlati körülmények között tesztelték, ami elősegítette a kabát és a többi legújabb darab tulajdonságainak tökéletesítését.

A Ruhák

Bamboo lattice

A Ruhák Vietnamban számos termékben, például csónakokban, bútorokban, csirke ketrecekben, lámpákban látunk bambuszrács technikát. A bambuszrács erős, olcsó és könnyen elkészíthető. Az a látomásom, hogy olyan üdülőhelyet hozzunk létre, amely olyan izgalmas, kecses, kifinomult és elbűvölő divatot jelent. Ezt a bambuszrácsos részletet alkalmaztam néhány divatomra úgy, hogy a nyers, kemény, szabályos rácsot lágy anyagmá alakítottam. Terveim ötvözik a hagyományt a modern formával, a rácsminta keménységével és a finom szövetek homokpuhaságával. A formare és a részletekre összpontosítom, és varázsa és nőiessége viszi viselõjét.

Gyémánt Gyűrű

The Great Goddess Isida

Gyémánt Gyűrű Az Isida egy 14 K méretű arany gyűrű, amely az ujjára csúszik, hogy elbűvölő megjelenést hozzon létre. Az Isida gyűrű homlokzatát olyan egyedi elemek díszítik, mint a gyémánt, ametiszt, citrin, tsavorit, topáz és kiegészítve fehér és sárga aranygal. Mindegyik darabnak megvan a saját meghatározott anyaga, így egy-egyfajta. Ezenkívül a szeletelt drágaköveken lévő lapos üvegszerű homlokzat különböző fény sugarait tükrözi különböző körülmények között, exkluzív karaktert adva a gyűrűnek.

Nyaklánc

Scar is No More a Scar

Nyaklánc A terv mögött drámai, fájdalmas történet áll. A testén lévő felejthetetlen kínos heg ihlette, amelyet 12 éves koromban erős tűzijáték égetett. Miután megpróbálta lefedni egy tetoválással, a tetováló figyelmeztette, hogy rosszabb lenne a félelmet lefedni. Mindenkinek megvan a hegéje, mindenkinek megvan a felejthetetlen fájdalmas története vagy története, a gyógyulás legjobb megoldása az, ha megtanuljuk szembenézni azzal, és erősen legyőzni, ahelyett, hogy eltakarnák, vagy megpróbálnák elmenekülni tőle. Ezért remélem, hogy az ékszeremet viselő emberek erősebbek és pozitívabbak lehetnek.