Design magazin
Design magazin
Gyémánt Gyűrű

The Great Goddess Isida

Gyémánt Gyűrű Az Isida egy 14 K méretű arany gyűrű, amely az ujjára csúszik, hogy elbűvölő megjelenést hozzon létre. Az Isida gyűrű homlokzatát olyan egyedi elemek díszítik, mint a gyémánt, ametiszt, citrin, tsavorit, topáz és kiegészítve fehér és sárga aranygal. Mindegyik darabnak megvan a saját meghatározott anyaga, így egy-egyfajta. Ezenkívül a szeletelt drágaköveken lévő lapos üvegszerű homlokzat különböző fény sugarait tükrözi különböző körülmények között, exkluzív karaktert adva a gyűrűnek.

Projekt neve : The Great Goddess Isida, A tervezők neve : Tatyana Raksha, Ügyfél neve : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Gyémánt Gyűrű

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.