Design magazin
Design magazin
A Kreatív Átalakítás

Redefinition

A Kreatív Átalakítás A projekt rövid ideje a hegyi környezet megtartása volt, anélkül, hogy rusztikus emlékeket bocsátottak volna ki a domináns hegyi lakóhelyi tipológiákról. Ez egy tipikus hegyi ház jelentős felújítását jelentette. Minden a helyszínen készülne, alapanyagként fém, fenyő és ásványi adalékanyagok felhasználásával, emberi munkaerővel és szakértelemmel. A fő gondolat az volt, hogy lehetővé tegyék a tárgyak használatának és szentimentális értékének megszerzését, miután a tulajdonosok hasznosnak és ismerősnek találják őket, valamint az anyagok átalakító erejét szem előtt tartva tervezzék.

Az Étterem

100 Bites Dessert

Az Étterem A harapás mint tervezési téma, a grafikus portrék, a fogmodellek, a hírességek fejének látványtervei mind kulcsfontosságúak, amelyek elősegítik az ügyfelek ízlelőbimbóinak megjelenését. A képzeletbeli barna és fehér grafikai mennyezetről a fehér szupergrafikus falig, a szépen elrendezett termékbemutató falig, a 100 különböző, évtizedeket ábrázoló, harapós ikonnal együtt, a gazdag fekete humor íze megzavarja.

A Vállalati Tervezés

Vivifying Minimalism

A Vállalati Tervezés A teljesítés célja egy kortárs hely létrehozása volt, amely a fejlett technológián alapuló terápiákat testre szabja, miközben klasszikus gyógykezeléseket kínál. Az eredményül kapott javaslat célja egy dinamikus tér létrehozása, amely a tudományos laboratóriumok megszorítását idézi elő, miközben hozzáadja a meleg klasszikus belső terek ismerős konnotációit. A talaj lobbiban a zen-filozófia és a kozmosz diádikus jellege ihlette. Fehér lavaplaster, amely klinikai fehér és tudományos okokból utal, csokoládébarna a klasszikus palettáról, az emberi vágyak ízléses konnotációinak utalásával.

Az Orvosi Központ

Neo Derm The Center

Az Orvosi Központ Úgy tervezték, hogy a vonalak témáját visszatükrözzék, és a mészszínek kiemelése elegendő ahhoz, hogy bemutassák az adott bőrápolási központ merész és energikus tervezési ismertetését. Fehér vonalzó vonalak gerendái futnak át a fehér mennyezeten, és dinamikával terjednek a környező helyre. A recepcióval szomszédos relaxációs zónát egy mész-mész színárnyalatra állítja a bútoroktól a szőnyegig, ami a Victoria és a kikötő áttekintésével hangsúlyozza a fiatal és megújult márka lényegét.

A Kiállítási És Tárgyalási Hely

All Love in Town Sales Center

A Kiállítási És Tárgyalási Hely A kereskedelmi célú üzlethelyiség ugyanakkor üzleti orientált tevékenységi terület lehet, amely tele van művészettel és esztétikával, akárcsak a színház és a múzeum. A tervezők sokasága soha nem gondolta volna, hogy az emberek és a környezet intenzív kombinációja olyan nélkülözhetetlenné válik, mint amit valaha számítottunk. Olyan belső teret hoztunk létre, amely az emberekkel akkordra húzott akkordra, oly módon, hogy az olcsóbb anyagokat - izzólámpákat, ping-pongot és karácsonyi dekorációs golyókat - lehetőleg legjobban kihasználva. hónapokban az egész iparágban, a jellegzetes formatervezés miatt.

Gyűrű

Moon Curve

Gyűrű A természeti világ állandó mozgásban van, mivel egyensúlyt teremt a rend és a káosz között. Ugyanezen feszültségből jó design készül. Erőssége, szépsége és dinamizmusa a művész azon képességéből fakad, hogy nyitott maradjon ellentétek előtt az alkotás során. A kész darabszám a művészek számtalan választásának összege. Minden gondolat és érzés nem merev és hideg munkát eredményez, míg minden érzés és ellenőrzés hiánya olyan munkát eredményez, amely nem fejezi ki magát. A kettő összefonódása maga az élet táncának kifejeződése lesz.