Design magazin
Design magazin
A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Tumbler" Contentment "

A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok Hogyan lehet szivárvány? Hogyan öleljük meg a nyári szeleket? Mindig megérintet néhány finom dolog, és nagyon elégedett vagyok. Hogyan kell tárolni és hogyan lehet birtokolni? Elég annyira jó, mint egy ünnep. Szeretném egyszerűen és vicces módon megformázni a különféle anyagokat. Hagyja, hogy a gyermekek játsszanak velük, hogy felismerjék a fizikai világot, serkentsék képzeletüket és segítsenek nekik megérteni a környező környezetet.

A Luxuscipő

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

A Luxuscipő Gianluca Tamburini "Szandál / alakú ékszerek" sorozatát, az úgynevezett Conspiracy-t 2010-ben alapították. Az összeesküvés cipője könnyedén ötvözi a technológiát és az esztétikát. A sarok és a talp olyan anyagokból készül, mint könnyű aluminium és titán, amelyeket szobrászati formában öntöttek. A cipő sziluettjét ezután féldrágakövek és más pazar díszítések hangsúlyozzák. A csúcstechnológia és a legmodernebb anyagok modern szobrot alkotnak, szandál alakúak, ám ahol még mindig láthatóak a képzett olasz kézművesek érintése és tapasztalata.

Bölcső, Hintaszékek

Dimdim

Bölcső, Hintaszékek Lisse Van Cauwenberge létrehozta ezt a fajta többfunkciós megoldást, amely hintaszékként és bölcsőként is szolgál, amikor két Dimdim szék össze van kötve. A hintaszékek mindegyike acél tartókkal ellátott fából készül, és diófa furnérré készítve. Két szék felszerelhető egymáshoz az ülés alatti két rejtett bilincs segítségével, hogy egy gyermekbölcsőt képezzen.

Bross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bross A tárgy jellege és külső alakja lehetővé teszi a dísz új kialakításának megváltoztatását. Az élénk természetben az egyik időszak a másikra változik. A tavasz a tél következik, a reggel pedig este. A színek, valamint a légkör is megváltoznak. A képek helyettesítésének, váltakozásának ezt az elvét az „Asia Metamorphosis” díszítéséhez vezetik be, a gyűjteményben, ahol két különböző állapot, két korlátozás nélküli kép tükröződik egy objektumban. A szerkezet mozgatható elemei lehetővé teszik a dísz jellegének és megjelenésének megváltoztatását.

A Sminkgyűjtemény

Kjaer Weis

A Sminkgyűjtemény A Kjaer Weis kozmetikai termékcsalád a nők sminkének alapjait három alapvető alkalmazási területére desztillálja: az ajkak, az arc és a szem. Az általunk fejlesztett tulajdonságok tükrözésére kialakított kompakt anyagokat terveztünk: karcsú és hosszú az ajkak számára, nagy és négyzet alakú az arcon, kicsi és kerek a szem számára. Érdekes módon a kompakt tömlők innovatív oldalirányú mozgással nyithatók és úgy kinyílnak, mint egy pillangó szárnyai. Teljesen újratölthető, ezeket a kompakt anyagokat szándékosan megőrzik, nem pedig újrahasznosítják.

Az Analóg Óra

Kaari

Az Analóg Óra Ez a kialakítás egy szokásos 24 órás analóg mechanizmuson alapul (fél sebességű órás kéz). Ezt a konstrukciót két ív alakú sajtoló vágással látják el. Rájuk láthatjuk a forduló órás és perc kezét. Az órás kéz (lemez) két különböző színű szegmensre van felosztva, amelyek elforgatva jelzik az AM vagy a PM időt, attól függően, hogy melyik látható. A perc kéz látható a nagyobb sugarakon keresztül, és meghatározza, hogy mely percrés felel meg a 0-30 perces tárcsáknak (amelyek az ív belső sugara található) és a 30-60 perces résnek (amely a külső sugáron található).