Design magazin
Design magazin
Naptár

Calendar 2014 “Botanical Life”

Naptár A Botanical Life egy naptár, amely egyetlen lapon kiemeli a gyönyörű növényi életet. Nyissa ki a lemezt, és állítsa be az alapra, hogy élvezze a különféle növényi felbukkanó ablakokat. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Az Üzenetkártya

Pop-up Message Card “Leaves”

Az Üzenetkártya A levelek üzenőlapok, felbukkanó levél motívumokkal. Világosítsa üzenetét szezonális zöld kifejező aromájával. Négy különböző kártya, négy borítékkal együtt. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Bross

Chiromancy

Bross Minden ember egyedi és eredeti. Ez még az ujjaink mintáinál is nyilvánvaló. A húzott vonalak és a kezünk jelei is nagyon eredetiek. Ezen felül mindenkinek van egy sor köve, amelyek minőségi szempontból közel állnak hozzájuk, vagy személyes eseményekhez kapcsolódnak. Ezek a tulajdonságok annyira tanulságos és vonzóvá teszik a gondolkodó megfigyelőt, hogy lehetővé tegyék személyre szabott ékszerek készítését ezen vonalak és az egyes dolgok jelei alapján. Ez a fajta dísz és ékszer képezi a Személyes Művészeti Kódot

Naptár

Calendar 2014 “ZOO”

Naptár A ZOO papír kézműves készlet könnyen összeszerelhető. Nincs szükség ragasztóra vagy ollóra. Szerelje össze az alkatrészeket azonos jelöléssel. Minden állat két hónapos naptár lesz. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás Az Ashgabat Tele - rádióközpont (TV-torony) egy monumentális épület, 211 m magas, Türkmenisztán fővárosának Ashgabat déli szélén, 1024 m-es tengerszint feletti magasságban, a tengerszint felett. A TV-torony a rádió- és TV-műsorok készítésének, utómunka és a műsorszórás fő csomópontja. És ez a legkorszerűbb digitális technológia egyik legjobb példája. A TV-torony Türkmenisztánt úttörővé tette az ázsiai HD földfelszíni műsorszórás területén. A TV-torony az elmúlt 20 év legnagyobb műszaki beruházása a műsorszórás területén.

A Kerekes Rakodó

Arm Loader

A Kerekes Rakodó A rakodógép, amely többnyire egyenetlen talajon működik, súlyos mozgásszervi betegséget okozhat a sofőrnél, és gyors fáradtságot okozhat. Az 'ARM LOADER' azonban lehetővé teszi a koordináták felismerését a földön, elősegíti a vezetőülés stabilitását és nem ingadozását. Ezért elősegíti a járművezetőt, hogy ne fáradjon és fárasztja a munkáját biztonságosan.