Design magazin
Design magazin
A Sminkgyűjtemény

Kjaer Weis

A Sminkgyűjtemény A Kjaer Weis kozmetikai termékcsalád a nők sminkének alapjait három alapvető alkalmazási területére desztillálja: az ajkak, az arc és a szem. Az általunk fejlesztett tulajdonságok tükrözésére kialakított kompakt anyagokat terveztünk: karcsú és hosszú az ajkak számára, nagy és négyzet alakú az arcon, kicsi és kerek a szem számára. Érdekes módon a kompakt tömlők innovatív oldalirányú mozgással nyithatók és úgy kinyílnak, mint egy pillangó szárnyai. Teljesen újratölthető, ezeket a kompakt anyagokat szándékosan megőrzik, nem pedig újrahasznosítják.

Az Analóg Óra

Kaari

Az Analóg Óra Ez a kialakítás egy szokásos 24 órás analóg mechanizmuson alapul (fél sebességű órás kéz). Ezt a konstrukciót két ív alakú sajtoló vágással látják el. Rájuk láthatjuk a forduló órás és perc kezét. Az órás kéz (lemez) két különböző színű szegmensre van felosztva, amelyek elforgatva jelzik az AM vagy a PM időt, attól függően, hogy melyik látható. A perc kéz látható a nagyobb sugarakon keresztül, és meghatározza, hogy mely percrés felel meg a 0-30 perces tárcsáknak (amelyek az ív belső sugara található) és a 30-60 perces résnek (amely a külső sugáron található).

A Modern Ruhaszövet

Le Maestro

A Modern Ruhaszövet A Le Maestro forradalmasítja a ruhacipőt azáltal, hogy beépíti a Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titán „mátrix sarkot”. A „mátrix sarok” csökkenti a sarok szakaszának vizuális tömegét és bemutatja a ruhacipő szerkezeti integritását. Az elegáns vámpír kiegészítéseként a felső szemből készült aszimmetrikus kialakításhoz magas szemű bőrt használnak. A sarokszakasznak a felső részéhez történő integrációja most egy karcsú és kifinomult sziluettből áll.

A Kutatási Márkaépítés

Pain and Suffering

A Kutatási Márkaépítés Ez a terv a szenvedést különböző rétegekben vizsgálja: filozófiai, társadalmi, orvosi és tudományos. Személyes szempontból, hogy a szenvedés és a fájdalom számos arccal és formával jár, filozófiai és tudományos szempontból, a szenvedés és a fájdalom humanizálását választottam alapjául. Tanulmányoztam a természetben a szimbiotikus és az emberi kapcsolatok szimbiotikus analógiáit, és ebből a kutatásból olyan karaktereket hoztam létre, amelyek vizuálisan ábrázolják a szenvedés és a szenvedő, valamint a fájdalom és a fájdalom közötti szimbiotikus viszonyokat. Ez a kialakítás kísérlet és a néző a tárgy.

A Digitális Művészet

Surface

A Digitális Művészet A darab éterikus jellege valami kézzelfogható dolgot eredményez. Az ötlet abból ered, hogy a vizet mint elemet használják a felület és a felület fogalmának átadására. A tervező lenyűgözi az identitásaink és a körülöttünk lévő szerep ebben a folyamatban történő kialakítása iránt. Számára "felszínre kerülünk", amikor megmutatunk valamit önmagunkról.

A Teáskanna És A Teáscsésze

EVA tea set

A Teáskanna És A Teáscsésze Ez a csábítóan elegáns teáskanna és a hozzá illő csészék kifogástalan öntéssel bír, és öröm vele részt venni. Ennek a teáskannanak a szokatlan alakja, amelyben a kifolyó keveredik és növekszik a testből, különösen jó a jó öntéshez. A csészék sokoldalúak és tapinthatóak, hogy különféleképpen fészkeljenek a kezedben, mivel mindenkinek megvan a maga módszere a csésze tartására. Kapható fényes fehér színben, ezüstözött gyűrűvel vagy fekete matt porcelánnal, fényes fehér fedéllel és fehér kerettel. Rozsdamentes acél szűrő beépítve. MÉRETEK: teáskanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 csészék: 9 x 12 x 7,5 cm.