Design magazin
Design magazin
Lámpa

Capsule Lamp

Lámpa A lámpát eredetileg egy gyermekruházat-márkának tervezték. Az inspiráció olyan kapszulajátékokból származik, amelyeket a gyerekek általában a boltokban található árusító automatákból kapnak. A lámpára nézve egy csomó színes kapszulajátékot láthat, amelyek mindegyike hordozza a kívánságát és az örömét, amely felébreszti az ifjúságos lelkét. A kapszulák száma beállítható és a tartalom tetszés szerint cserélhető. A mindennapi apróságoktól a különleges dekorációkig minden egyes, a kapszulába helyezett tárgy önálló narráciává válik, így kristályosítja az életét és a lelkiállapotát egy adott időben.

Mozi

Wuhan Pixel Box Cinema

Mozi A „Pixel” a képek alapvető eleme, a tervező a mozgás és a pixel kapcsolatát vizsgálja, hogy ennek a formatervezésnek a témája legyen. A „Pixel” -et a mozi különféle területein alkalmazzák. A box box nagytermében egy hatalmas ívelt boríték található, amelyet több mint 6000 darab rozsdamentes acél panelek alkotnak. A funkciós kijelzőfalat hatalmas mennyiségű, a falból kiálló négyzet alakú csík díszíti, amely a mozi elbűvölő nevét viseli. Ezen a moziban mindenki élvezheti a digitális világ nagyszerű légkörét, amelyet az összes „Pixel” elem kohéziója generál.

Az Iroda

White Paper

Az Iroda A vászonszerű belső teret teremt a tervezők kreatív hozzájárulásához, és lehetőséget teremt a tervezési folyamat számtalan kiállításához. A projektek előrehaladtával a falakat és a táblákat kutatásokkal, vázlatokkal és prezentációkkal borítják, rögzítve minden terv alakulását, és a tervező naplójává válva. A fehér padlók és a sárgaréz ajtók, amelyeket egyedileg és merészen alkalmaznak a robusztus napi használatra, a lábnyomokat és az ujjlenyomatokat gyűjtik az alkalmazottak és az ügyfelek részéről, szemtanúja a vállalat növekedésének.

Kávézó

Aix Arome Cafe

Kávézó A kávézóban a látogatók érezik az óceánokkal való együttélést. A tér közepén elhelyezett hatalmas tojás alakú szerkezet egyszerre működik pénztárként és kávéként. A kabin ikonikus megjelenését a sötét és tompa kinézetű kávébab ihlette. A „nagybab” mindkét oldalának elején két nagy nyílás szolgálja a szellőzést és a természetes fényt. A kávézóban hosszú asztal volt, mint egy csomó polip és buborék. A látszólag véletlenszerűen lógó csillárok a halaknak a vízfelszínre néző képeire hasonlítanak, a fényes hullámok elnyeli a hangulatos napfényt a széles fehér égbolton.

A Kiállítási Kiállítás

Boom

A Kiállítási Kiállítás Ez egy divatmárka márka kiállításának kiállítási terve Kínában. Ennek a kiállításnak a témája rávilágít a fiatalok arra, hogy stilizálják saját imázsukat, és szimbolizálja azt a robbanásveszélyes zajt, amelyet ez a kiállítás nyilvánosságra hozott. A cikk-cakk formát használták a legfontosabb vizuális elemként, de eltérő konfigurációval, amikor a különböző városok standjainál alkalmazták. A kiállítási kabinok felépítése mind a „gyárilag elkészített”, mind a helyszínre telepített „alkatrész-készlet” volt. Néhány alkatrészt újra felhasználhatunk vagy újrakonfigurálhatunk, hogy új standot készítsünk a kiállítás következő megállására.

A Grafikai Áttörés

The Graphic Design in Media Conception

A Grafikai Áttörés Ez a könyv a grafikai tervezésről szól; kifejezetten bemutatja a formatervezési struktúrát, mint a folyamatot, amely a különböző kultúrájú közönségekkel való kommunikációhoz a tervezési módszereken keresztül magában foglalja a grafikai tervezés mint szerep jelentését, a tervezési folyamatokat mint technikákat, a márkajelzést mint a piaci összefüggést, a csomagolástervezést a elkészített sablonok, és nagyon képzeletbeli alkotók alkotásait tartalmazza, amelyek a tervezés alapelveinek jelzésére szolgálnak.