Design magazin
Design magazin
Világító Egység

Khepri

Világító Egység A Khepri egy állólámpa és egy medál is, amelyet az ókori egyiptomiak, Khepri, a reggeli nap felkelte és az újjászületés szkarabeusz istene alapján terveztek. Csak érintse meg a Kheprit, és a lámpa bekapcsol. A sötétségtől a világosságig, ahogy az ókori egyiptomiak mindig is hitték. Az egyiptomi szkarabeusz alakjának evolúciójából kifejlesztett Khepri egy szabályozható LED-del van felszerelve, amelyet egy érintésérzékelő kapcsoló szabályoz, amely három fokozatban érintéssel állítható fényerőt biztosít.

Identitás, A Márkaépítés

Merlon Pub

Identitás, A Márkaépítés A Merlon Pub projektje a 18. században épült, stratégiailag megerősített városok nagy rendszerének részeként az eszéki Tvrdán, a régi barokk városközpontban épült új vendéglátóipari létesítmény teljes branding és arculattervezése. A védelmi építészetben a Merlon név szilárd, függőleges kerítéseket jelent, amelyek célja a megfigyelők és a katonaság védelme az erőd tetején.

Csomagolás

Oink

Csomagolás Az ügyfelek piaci láthatóságának biztosítása érdekében játékos megjelenést és hangulatot választottak. Ez a megközelítés a márka összes tulajdonságát szimbolizálja, legyen az eredeti, ízletes, hagyományos és helyi. Az új termékcsomagolás használatának fő célja az volt, hogy bemutassák a vásárlóknak a fekete sertés tenyésztésének és a hagyományos húsfinomságok kiváló minőségű előállításának történetét. Linómetszet technikával készült illusztrációkészlet, amely a kézműves mesterséget mutatja be. Maguk az illusztrációk is hitelességet mutatnak be, és arra ösztönzik a vásárlót, hogy gondolkodjon el az Oink termékekről, azok ízéről és állagáról.

Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.

Presales Iroda

Ice Cave

Presales Iroda Az Ice Cave egy bemutatóterem azoknak az ügyfeleknek, akiknek egyedi minőségű térre volt szükségük. Eközben képes bemutatni a Tehran Eye Project különféle tulajdonságait. A projekt funkciójának megfelelően vonzó, de semleges légkör a tárgyak, események igény szerinti bemutatására. A minimális felületi logika alkalmazása volt a tervezési ötlet. Az integrált hálós felület az egész térben szétterül. A különböző felhasználásokhoz szükséges tér a felületre felfelé és lefelé ható idegen erők hatására alakul ki. A gyártáshoz ezt a felületet 329 panelre osztották.

Kiskereskedelmi Üzlet

Atelier Intimo Flagship

Kiskereskedelmi Üzlet 2020-ban példátlan vírus sújtotta világunkat. Az O and O Studio által tervezett Atelier Intimo első zászlóshajót a felperzselt Föld újjászületése koncepciója ihlette, amely a természet gyógyító erejének integrálását jelenti, amely új reményt ad az emberiségnek. Miközben egy drámai teret alakítanak ki, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy pillanatokat töltsenek el képzelődéssel és fantáziálással ilyen időben és térben, egy sor művészeti installációt is létrehoznak, hogy teljes mértékben demonstrálják a márka valódi jellemzőit. A zászlóshajó nem egy szokványos üzlethelyiség, hanem az Atelier Intimo fellépő színpada.