Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.

A Fenntarthatóság Bőröndje

Rhita

A Fenntarthatóság Bőröndje Összeszerelés és szétszerelés a fenntarthatóság érdekében. A tervezett innovatív csuklós szerkezettel az alkatrészek 70% -a csökkent, nincs ragasztó vagy szegecs a rögzítéshez, nincs belső varrás varrva, ami megkönnyíti a javítást, és a teher mennyiségének 33% -át lecsökkentette, végül kiterjesztette a bőröndöt életciklus. Minden alkatrészt meg lehet vásárolni külön-külön, saját bőrönd testreszabásához vagy alkatrészek cseréjéhez; nincs szükség bőrönd visszaváltására a javítóközpontba, időt takarít meg és csökkenti a szállítás szénlábnyomát.

Kültéri Fém Szék

Tomeo

Kültéri Fém Szék A 60-as években a látnoki tervezők kidolgozták az első műanyag bútorokat. A tervezők tehetsége az anyag sokoldalúságával párosulva vezette nélkülözhetetlenségét. Mind a tervezők, mind a fogyasztók rabja lett ennek. Ma ismerjük annak környezeti veszélyeit. Az étterem terasza továbbra is tele van műanyag székekkel. Ennek oka az, hogy a piac kevés alternatívát kínál. A formavilág ritkán lakik az acélbútorok gyártói között, sőt néha újra közzéteszik a 19. század végi mintákat… Itt jön létre Tomeo: egy modern, könnyű és egymásra rakható acélszék.

A Művészeti Tér

Surely

A Művészeti Tér Ez egy művészeti, alkalmi és kiskereskedelmi egység, amelyek egyetlen térben egyesülnek. Mivel az építészet egy ország által működtetett ruhanemű horog mellékgyár. Az egész épület megőrzi a fal foltos textúráját, mivel a tér rétegelt textúrája eltérő kontrasztot teremt a külsővel, és űrélményt is teremt. Távolítson el túl sok kemény díszítést, és használjon valamilyen puha dekorációt a kijelzőn, amely pihentető érzést keltett. A teremtés és a korai szakasz közötti kontraszt rugalmasabb az űr fenntartható fejlődéséhez a jövőben.

A Márka Identitás

Pride

A Márka Identitás A Pride márka formatervezéséhez a csapat több módon is felhasználta a célközönség tanulmányozását. Amikor a csapat kidolgozta a logót és a vállalati identitást, figyelembe vette a pszichogeometria szabályait - a geometriai formák hatását az egyes pszicho-típusú emberekre és választásukat. Ezenkívül a formatervezésnek bizonyos érzelmeket kellett volna keltenie a közönség körében. A kívánt eredmény elérése érdekében a csapat a szín egy emberre gyakorlásának szabályait alkalmazta. általánosságban az eredmény befolyásolta a vállalat összes termékének tervezését.