Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tei

Lakóház Nagyon nagyra becsülték azt a tényt, hogy a nyugdíjba vonulás utáni kényelmes élet, amely a legtöbbet használja a domboldalon fekvő helyiségeknek, a szokásos módon folyamatos tervezéssel valósul meg. Gazdag környezet fogyasztása. De ezúttal nem a villa építészet, hanem a személyes lakás. Aztán először azt a struktúrát kezdtük el készíteni, amely alapján képes a szokásos életet kényelmesen eltölteni ésszerűtlenség nélkül az egész tervre.

Gyűrű

Arch

Gyűrű A tervező inspirációt kap az ívszerkezetek és a szivárvány alakjából. Két motívum - egy boltív alak és egy csepp alak - kombinálódik, hogy egyetlen háromdimenziós formát hozzanak létre. A minimális vonalak és formák ötvözésével, valamint az egyszerű és közismert motívumok felhasználásával az eredmény egy egyszerű és elegáns gyűrű, amely merész és játékossá teszi az energiának és a ritmusnak az áramlására szolgáló teret. Különböző szögekből megváltozik a gyűrű alakja - a csepp alakját az első szögből, az ív alakját az oldalsó szögből, a keresztet a felső szögből tekintik. Ez stimulációt nyújt a viselője számára.

Gyűrű

Touch

Gyűrű Egy egyszerű mozdulattal a tapintás gazdag érzelmeket közvetít. A Touch gyűrűn keresztül a tervező célja, hogy hideg és tömör fémmel továbbadja ezt a meleg és forma nélküli érzetet. 2 görbét összekapcsolva gyűrűt képeznek, amely azt sugallja, hogy 2 ember tartja a kezét. A gyűrű megváltoztatja az oldalát, amikor pozícióját az ujján forgatják, és különböző szögekből nézik ki. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjai között helyezik el, a gyűrű sárga vagy fehér színűnek tűnik. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjára helyezi, élvezheti a sárga és a fehér színt egyaránt.

A Belső Terek

Highpark Suites

A Belső Terek A Highpark Suites Common Areas felfedezi a városi Gen-Y életmód zökkenőmentes integrációját a zöld élettel, az üzleti élettel, a szabadidővel és a közösséggel. A wow faktor előcsarnokoktól a szobrászati égbolton, rendezvénytermeken és funky tárgyalótermektől kezdve ezeket a kényelmi területeket a lakók számára otthona kiterjesztésére tervezték. A zökkenőmentes beltéri kültéri élet, a rugalmasság, az interaktív pillanatok, valamint a városi színek és textúrák palettájának ihlette a MIL Design a határait egyedülálló, fenntartható és holisztikus közösség létrehozására, ahol minden helyiségben a lakók és a trópusi környezet gondoskodik.

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Jiuwu Culture City , Shenyang

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont A Jato Design feladata egy hagyományos könyvesbolt átalakítása dinamikus, többcélú felhasználású helyiséggé - hogy ne csak bevásárlóközpont legyen, hanem kulturális csomópont a könyv ihlette eseményekhez és egyebekhez. A középső fű a „hős” hely, ahol a látogatók drámai tervekkel kiegészített, világosabb árnyalatú fűrészáru-környezetbe költöznek. Lámpásszerű kókuszok lógnak a mennyezetről, míg a lépcsők közösségi terekként szolgálnak, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy a lépcsőn ülve elhúzódjanak és olvassanak.

A Poszter

Cells

A Poszter 2017. július 19-én a PIY épített egy kis épületet Melbourne-ben, Ausztráliában. Ez egy kicsi kastély, amely 761 alkotóelemből áll, és "cella" -nak nevezte el. A csomópontok úgy vannak kialakítva, mint kézzel forgatott menet és egyenes bontás, amelyek összefoglalása a következő: "East Tenon". West Mortise ". Megtalálja termékeit, beleértve a változó polcokat, a tanulmányi és a cipőállványokat, stb., Amelyek mindegyike felbomlasztva és újból összeállítva egy szervezetbe kerül. És akkor meg fogja érezni a vágyaikat, hogy szabadon növekedjenek.