Design magazin
Design magazin
A Kiskereskedelmi Hely

Portugal Vineyards

A Kiskereskedelmi Hely A Portugal Vineyards koncepcióüzlet az első online borászati szaküzlet fizikai üzlete. A társaság székhelye mellett, az utcára néző, 90 m2 elfoglalású üzlet nyitott terű, válaszfalak nélkül. A belső rész vakítóan fehér és minimális tér, körkörös cirkulációval - fehér vászon, amely lehetővé teszi a portugál bor ragyogását és megjelenítését. A polcok a bor teraszához képest a falakból vannak kivágva, 360 fokos magával ragadó kiskereskedelmi élmény nélkül, pult nélkül.

A Művészet

Metamorphosis

A Művészet A telephely Tokió külvárosában, a Keihin ipari régióban található. A nehézipari gyárak kéményéből következetesen felszívódó füst negatív képet ábrázolhat, mint például a szennyezés és a materializmus. A fényképek azonban a gyárak különféle szempontjaira összpontosítottak, amelyek a funkcionális szépségét ábrázolták. Napközben a csövek és szerkezetek geometriai mintákat hoznak létre vonalakkal és textúrákkal, és a viharvert létesítményekben a lépték méltóságteljes levegőt teremt. Éjszaka a létesítmények titokzatos kozmikus erődré változnak, mint a 80-as évek sci-fi filmei.

A Szociális És A Szabadidő

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

A Szociális És A Szabadidő A vízszintes és a függőleges vonal keresztezi egymást, hogy rácsot képezzen. Minden rács kommunikációs platform, amely szintén a whisky bár tervezési koncepciójának forrása. Az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjából a tervező LED-es energiatakarékos lámpákat használt az egész bárban. A bár levegőminőségének fenntartása érdekében a formatervezés ablakokat épít északról délre, amelyek biztosítják a természetes levegő átjutását.

A Kiállítóterem

City Heart

A Kiállítóterem A város építészetétől kezdve az indexelésig, hogy megértsék és mérlegeljék a tervezési egyensúlyt, a város kifejezése három saroktérben kondenzálódott, a városépítés és fejlesztés révén elősegítve a vállalkozásokat, a várost és az embereket a város és a városi jellemzők és a városi változások szempontjából éghajlatváltozás cserébe, hogy kifejezzék a tervező megértését egy városról, a város múltjába nézze meg jobban a jövőjét.

Asztali Lámpa

Oplamp

Asztali Lámpa Az Oplamp tartalmaz egy kerámia testet és egy masszív fa alapot, amelyre led fényforrás van elhelyezve. Három kúp egyesítésével kapott alakjának köszönhetően az Oplamp testét három megkülönböztethető helyzetbe lehet forgatni, amely különféle típusú fényeket hoz létre: magas asztali lámpa környezeti megvilágítással, alacsony asztali lámpa környezeti megvilágítással vagy két környezeti fény. A lámpa kúpjának minden elrendezése lehetővé teszi, hogy az egyik fénysugár legalább egy természetes módon kölcsönhatásba lépjen a környező építészeti beállításokkal. Az Oplamp olaszországi gyártmányú és teljesen kézműves.

Az Állítható Asztali Lámpa

Poise

Az Állítható Asztali Lámpa A Poise, az asztali lámpa akrobatikus megjelenése, amelyet Robert Dabi, az Unform tervezett. A stúdió a statikus és a dinamikus, valamint a nagy vagy kicsi testtartás között mozog. A megvilágított gyűrű és az azt tartó kar közötti aránytól függően egy metsző vagy érintő vonal lép fel a kör felé. Magasabb polcra helyezve a gyűrű túlnyúlhat a polcon; vagy a gyűrű megdöntésével megérintheti a környező falat. Ennek az állíthatóságnak az a célja, hogy a tulajdonos kreatívan bekapcsolódjon, és a fényforrással az őt körülvevő egyéb tárgyak arányában játsszon.