Design magazin
Design magazin
A Szobrászat Telepítése

Superegg

A Szobrászat Telepítése A Superegg az egyszer használatos kávékapszulák gyors megszaporodását jelképezi, amely jelképezi az emberi kényelmet és annak környezetre gyakorolt hatását. A föld fölött lebegettnek tűnő, texturált geometriai alakja, ahogyan azt Gabriel Lame matematikus dokumentálta, véletlenszerűen eldobott, tökéletes vonalakba elrendezett kávé-kapszulával van ellátva. A zsigeri élmény minden szögből és távolságból vonzza a nézőt. Több mint 3000 kapszulát gyűjtöttek a közösségi médiában és a helyi közösségben tett cselekvési felhívás útján. A Superegg lehetővé teszi a néző számára, hogy megismerje a hulladékot, és ösztönözze az újrahasznosítási szokásokat.

Projekt neve : Superegg, A tervezők neve : Jaco Roeloffs, Ügyfél neve : Jaco Roeloffs.

Superegg A Szobrászat Telepítése

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.