Design magazin
Design magazin
Kávézó Belsőépítészet

Quaint and Quirky

Kávézó Belsőépítészet A Quaint & Quirky Desszert Ház egy olyan projekt, amely modern kortárs hangulatot mutat be egy apró természettel, amely pontosan tükrözi az ízletes fogásokat. A csapat egy olyan helyszínt akar létrehozni, amely valóban egyedi, és inspirációt keresve néztek meg a madárfészekbe. A koncepció ezután olyan ülés-hüvelyek gyűjteményével vált életre, amelyek a tér központi eleme. Az összes hüvely élénk szerkezete és színei hozzájárulnak az egységesség érzetének megteremtéséhez, amely összekapcsolja a talajt és a mezzanine padlót, még akkor is, ha a környezet hangulatát vonzza a figyelemfelkeltésbe.

Projekt neve : Quaint and Quirky, A tervezők neve : Chaos Design Studio, Ügyfél neve : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Kávézó Belsőépítészet

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.