Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás Átalakítása

InterBrasil

A Márka Identitás Átalakítása A márka átgondolása és újratervezése ihlette a modernizáció és a vállalat kultúrájába való integráció változásait. A szív kialakítása már nem lehetett a márkán kívül, inspirálva a belső partnerséget mind az alkalmazottakkal, mind az ügyfelekkel. Integrált unió az előnyök, az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége között. A forma és a színek között az új formatervezés integrálta a szívet a B-be és az egészségügyi keresztet a T.-be. A két szó közepén összekapcsolódott, így a logó egyetlen szónak, egy szimbólumnak tűnik, amely az R és a B a szív.

Márka Dizájn

EXP Brasil

Márka Dizájn Az EXP Brasil márka dizájnja a társas egység és a partnerség alapelveiből származik. A technológia és a tervezés keverékének felvétele a projektekben, mint az irodai életben. A tipográfiai elem képviseli ennek a társaságnak az unióját és erejét. Az X betű kialakítása szilárd és integrált, de nagyon könnyű és technológiai. A márka a stúdió életét ábrázolja, az elemek betűkkel, mind a pozitív, mind a negatív térben, amely egyesíti az embereket és a dizájnt, egyéni és kollektív, egyszerű, technológiai, könnyű és robusztus, profi és személyes.

A Kávékészlet

Riposo

A Kávékészlet A szolgáltatás kialakítását a 20. század elején két iskola, a német Bauhaus és az orosz avantgárd ihlette. A szigorú egyenes geometria és a jól átgondolt funkcionalitás teljes mértékben megfelel az akkori manifesztumok szellemének: "ami kényelmes, szép". Ugyanakkor a modern trendeket követve a tervező két kontrasztos anyagot ötvöz a projektben. A klasszikus fehér tejporcelánt fényes, parafából készült fedők egészítik ki. A formatervezés funkcionalitását az egyszerű, kényelmes fogantyúk és az űrlap általános használhatósága támasztja alá.

Ház

Santos

Ház Fa felhasználásával a fő építőelemként a ház két szintjét szakaszonként elmozdítja, és üvegezett tetőt hoz létre, amely integrálódik a környezethez, és lehetővé teszi a természetes fény bejutását. A kettős magasságú tér kifejezi ezt a kapcsolatot a földszint, a felső szint és a táj között. A tetőablak fölött fém tető repül, megvédve a nyugati nap behatásától, és formálisan újjáépítve a térfogatot, megfogalmazva a természetes környezet látását. A program úgy tagolódik, hogy a földszinten nyilvános felhasználásokat, a felső emeleten magánjellegű felhasználásokat talál.

Bútor Plusz Ventilátor

Brise Table

Bútor Plusz Ventilátor A Brise Table-t úgy alakították ki, hogy felismerje az éghajlatváltozás iránti felelősségvállalást és azt a vágyat, hogy a ventilátorok helyett inkább a légkondicionálókat használja. Az erős szél fújása helyett inkább a hideg érzésére koncentrál, amikor a levegőt keringti még a légkondicionáló lekapcsolása után is. A Brise Table segítségével a felhasználók szellõzhetnek, és oldalsó asztalként is használhatják. Ezenkívül jól átereszti a környezetet, és szebbé teszi a teret.

A Nyitó Cím

Pop Up Magazine

A Nyitó Cím A projekt az Escape kérdések (2019-es téma) elvont és folyékony feltárása volt, bemutatva ebből bekövetkező változásokat, új dolgokat és következményeket. Minden látvány tiszta és kényelmesen nézhető, ellentétben a menekülésből származó kellemetlen valósággal. A formatervezés folyamatosan változik, és az animáció morfikus alakjai az újra-adaptációt reprezentálják, amelyet valamilyen helyzet okoz. Az Escape jelentései, értelmezései különbözőek, és a nézőpont játékosoktól komolyig változik.