Design magazin
Design magazin
A Kávékészlet

Riposo

A Kávékészlet A szolgáltatás kialakítását a 20. század elején két iskola, a német Bauhaus és az orosz avantgárd ihlette. A szigorú egyenes geometria és a jól átgondolt funkcionalitás teljes mértékben megfelel az akkori manifesztumok szellemének: "ami kényelmes, szép". Ugyanakkor a modern trendeket követve a tervező két kontrasztos anyagot ötvöz a projektben. A klasszikus fehér tejporcelánt fényes, parafából készült fedők egészítik ki. A formatervezés funkcionalitását az egyszerű, kényelmes fogantyúk és az űrlap általános használhatósága támasztja alá.

Ház

Santos

Ház Fa felhasználásával a fő építőelemként a ház két szintjét szakaszonként elmozdítja, és üvegezett tetőt hoz létre, amely integrálódik a környezethez, és lehetővé teszi a természetes fény bejutását. A kettős magasságú tér kifejezi ezt a kapcsolatot a földszint, a felső szint és a táj között. A tetőablak fölött fém tető repül, megvédve a nyugati nap behatásától, és formálisan újjáépítve a térfogatot, megfogalmazva a természetes környezet látását. A program úgy tagolódik, hogy a földszinten nyilvános felhasználásokat, a felső emeleten magánjellegű felhasználásokat talál.

Bútor Plusz Ventilátor

Brise Table

Bútor Plusz Ventilátor A Brise Table-t úgy alakították ki, hogy felismerje az éghajlatváltozás iránti felelősségvállalást és azt a vágyat, hogy a ventilátorok helyett inkább a légkondicionálókat használja. Az erős szél fújása helyett inkább a hideg érzésére koncentrál, amikor a levegőt keringti még a légkondicionáló lekapcsolása után is. A Brise Table segítségével a felhasználók szellõzhetnek, és oldalsó asztalként is használhatják. Ezenkívül jól átereszti a környezetet, és szebbé teszi a teret.

A Nyitó Cím

Pop Up Magazine

A Nyitó Cím A projekt az Escape kérdések (2019-es téma) elvont és folyékony feltárása volt, bemutatva ebből bekövetkező változásokat, új dolgokat és következményeket. Minden látvány tiszta és kényelmesen nézhető, ellentétben a menekülésből származó kellemetlen valósággal. A formatervezés folyamatosan változik, és az animáció morfikus alakjai az újra-adaptációt reprezentálják, amelyet valamilyen helyzet okoz. Az Escape jelentései, értelmezései különbözőek, és a nézőpont játékosoktól komolyig változik.

Szerkezeti Gyűrű

Spatial

Szerkezeti Gyűrű A kialakítás olyan fémvázszerkezetet foglal magában, amelyben a druzy úgy van tartva, hogy mind a kő, mind a fémvázszerkezet hangsúlyt fektessen. A szerkezet meglehetősen nyitott, és gondoskodik arról, hogy a kő legyen a forma csillaga. A druzy és a szerkezetet tartó fémgömbök szabálytalan formája kissé lágyvá teszi a mintát. Merész, éles és hordható.

A Reklám

Insect Sculptures

A Reklám Mindegyik darabot kézzel készítették, hogy rovarok szobroit készítsék, amelyeket a környezetük és az általuk fogyasztott ételek ihlette. A műalkotást a Doom weboldalán keresztül fellépésre hívták fel, és a háztartási kártevők is azonosíthatók. A szobrokhoz használt elemeket hulladékkertekből, szeméttelepekből, folyómedencékből és szupermarketekből szerezték be. Az egyes rovarok összeszerelése után fényképeket készítettek és retusáltak a photoshopban.