Design magazin
Design magazin
A Szépségszalon Márkanév

Silk Royalty

A Szépségszalon Márkanév A márkaépítési folyamat célja, hogy a márkát a csúcskategóriás kategóriába sorolja azáltal, hogy megnézi és megérzi, hogyan alkalmazkodik a smink és bőrápolás globális trendjeihez. Elegáns belső és külső, luxus menedéket kínál az ügyfeleknek, hogy megújulva hagyják magukat az öngondoskodásra. A tapasztalatok sikeres kommunikálása a fogyasztókkal beépült a tervezési folyamatba. Ezért fejlesztették ki az Alharir Salont, amely kifejezi a nőiességet, a látványelemeket, a gazdag színeket és a textúrákat, figyelve a finom részletekre, hogy nagyobb önbizalmat és kényelmet nyújtson.

Az Intelligens Konyhai Malom

FinaMill

Az Intelligens Konyhai Malom A FinaMill egy erős konyhai malom cserélhető és újratölthető fűszerhüvelyekkel. A FinaMill a főzés emelésének egyszerű módja a frissen őrölt fűszerek merész ízével. Csak töltse meg az újrafelhasználható hüvelyeket szárított fűszerekkel vagy gyógynövényekkel, pattanjon be egy hüvelyt a helyére, és egy gombnyomással őrölje meg a szükséges fűszermennyiséget. Cserélje ki a fűszer hüvelyeket néhány kattintással, és főzzön tovább. Ez az egyetlen daráló az összes fűszeréhez.

Lakás

Nishisando Terrace

Lakás Ez a társasház 4 alacsonyabb térfogatú háromszintes házból áll, és a belváros közelében található. Az épületen kívül körülvett cédrusrács védi a magánszférát és elkerüli az épület testének a közvetlen napfény okozta degradációját. Még az egyszerű négyzet alaprajz, a spirál 3D-s konstrukció is, amelyet különböző szintű privát kert összekapcsolásával hoztak létre, mindegyik szoba és lépcsőház vezet az épület térfogatának maximális táplálásához. A cédruslemezek homlokzatának megváltoztatása és az ellenőrzött arányok megengedhetik, hogy ez az épület továbbra is organikus legyen és keveredjen a város pillanatnyi változásával.

Családi Bevásárlóközpont

Funlife Plaza

Családi Bevásárlóközpont A Funlife Plaza egy családi bevásárlóközpont a gyermekek szabadidejének eltöltéséhez és oktatásához. Célja egy versenyautó-folyosó létrehozása a gyerekek számára, hogy autóval járjanak a szülők vásárlásakor, egy faház a gyermekek számára vigyázzon és játsszon belül, egy "lego" mennyezet rejtett bevásárlóközpont nevével, hogy inspirálja a gyerekek fantáziáját. Egyszerű fehér háttér piros, sárga és kék színnel, hadd rajzolják és színezzék a gyerekek a falakra, a padlóra és a WC-re!

A Belsőépítészet

Suzhou MZS Design College

A Belsőépítészet Ez a projekt Szucsouban található, amelyet a hagyományos kínai kertterv jól ismer. A tervező igyekezett összehozni mind a modernista érzékenységét, mind a Suzhou-i népnyelvet. A tervezés a hagyományos szucsoui építészetből veszi át a figyelmet: meszelt gipszfalakkal, holdajtókkal és bonyolult kerti építészettel alkalmazzák a szuzhoui népnyelv újragondolását kortárs kontextusban. A bútorokat újrahasznosított ágakkal, bambusz és szalmakötelekkel hozták létre a hallgatók részvételével, ami különleges jelentést adott ennek az oktatási térnek.

Az Üzenetszék

Kepler 186f

Az Üzenetszék A Kepler-186f karosszék szerkezeti alapja egy acélhuzalból forrasztott rács, amelyhez a tölgyfából faragott elemeket rézhüvelyek segítségével rögzítik. Az armatúra használatának különféle lehetőségei összhangban vannak a fafaragással és az ékszerészekkel. Ez a művészeti tárgy egy olyan kísérletet jelent, amelyben különböző esztétikai elvek kombinálódnak. Leírhatnánk "barbárnak vagy újbarokknak", amelyben a durva és a finom forma egyesül. Az improvizáció eredményeként a Kepler többrétegűvé vált, bekerültek az alszövegek és az új részletek.