Design magazin
Design magazin
Karkötő

Phenotype 002

Karkötő A 002 fenotípus karkötő formája a biológiai növekedés digitális szimulációjának eredménye. A kreatív folyamat során alkalmazott algoritmus lehetővé teszi a biológiai szerkezet viselkedésének utánozását, szokatlan szerves formákat hozva létre, és az optimális szerkezet és az anyag őszinteségének köszönhetően zavartalan szépséget ér el. A prototípus 3D nyomtatási technológiával valósul meg. A végső szakaszban az ékszerdarabot kézzel sárgarézből öntik, csiszolják és a részletekre figyelemmel készítik.

Projekt neve : Phenotype 002, A tervezők neve : Maciej Nisztuk, Ügyfél neve : In Silico.

Phenotype 002 Karkötő

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.