Design magazin
Design magazin
Karkötő

Phenotype 002

Karkötő A 002 fenotípus karkötő formája a biológiai növekedés digitális szimulációjának eredménye. A kreatív folyamat során alkalmazott algoritmus lehetővé teszi a biológiai szerkezet viselkedésének utánozását, szokatlan szerves formákat hozva létre, és az optimális szerkezet és az anyag őszinteségének köszönhetően zavartalan szépséget ér el. A prototípus 3D nyomtatási technológiával valósul meg. A végső szakaszban az ékszerdarabot kézzel sárgarézből öntik, csiszolják és a részletekre figyelemmel készítik.

Projekt neve : Phenotype 002, A tervezők neve : Maciej Nisztuk, Ügyfél neve : In Silico.

Phenotype 002 Karkötő

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.