Design magazin
Design magazin
Az Üdítőital-Csomagolás

Coca-Cola Tet 2014

Az Üdítőital-Csomagolás A Coca-Cola konzervdobozok sorozatának elkészítéséhez a T nationt kívánságainak millióit országszerte elterjesztik. Ezeket a kívánságokat a Coca-cola Tết szimbólumával (Fecskemadár) használtuk. Mindegyik kannához több száz kézzel rajzolt fecskét készítettek és gondosan elrendeztek egy egyedi szkript körül, amelyek együttesen jelentõs vietnami kívánságok sorozatát alkotják. "Egy" békét jelent. A "Tài" a siker, az "Lộc" a jólét. Ezeket a szavakat széles körben cserélik az ünnep folyamán, és hagyományosan díszítik a Tết-dekorációkat.

Projekt neve : Coca-Cola Tet 2014, A tervezők neve : Rice Creative, Ügyfél neve : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Az Üdítőital-Csomagolás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.