Design magazin
Design magazin
Karkötő

Phenotype 002

Karkötő A 002 fenotípus karkötő formája a biológiai növekedés digitális szimulációjának eredménye. A kreatív folyamat során alkalmazott algoritmus lehetővé teszi a biológiai szerkezet viselkedésének utánozását, szokatlan szerves formákat hozva létre, és az optimális szerkezet és az anyag őszinteségének köszönhetően zavartalan szépséget ér el. A prototípus 3D nyomtatási technológiával valósul meg. A végső szakaszban az ékszerdarabot kézzel sárgarézből öntik, csiszolják és a részletekre figyelemmel készítik.

Projekt neve : Phenotype 002, A tervezők neve : Maciej Nisztuk, Ügyfél neve : In Silico.

Phenotype 002 Karkötő

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.